Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 22. srpanj 2016.

Pročitaj pregled najboljih aplikacija koje će ti pomoći u navigaciji. Uz njih tvoj pametni telefon postaje odličan GPS uređaj! 

1. Polaris Navigation GPS

Polaris Navigation GPS povezuje sve izvore karti i navigacija u jednu aplikaciju. Najveća prednost u odnosu na druge aplikacije mogućnost je pristupa Google Mapsu, OpenStreetViewu, MapQuestu, Cycle Route Mapsu i brojnim drugima, a možeš i birati koji izvor želiš koristiti. Tako tvoj pametni telefon u trenutku postaje izvrstan GPS uređaj. Za sve one koji se odluče napustiti limene ljubimce, posebno je zanimljiva mogućnost odabira ruta za planinarenje.

2. HERE Maps

HERE Maps proglašena je pobjednikom 2015. godine u kategoriji ,,Najboljih aplikacija za automobile'' časopisa Auto Bild. Koriste je i proizvođači automobila poput Audija, BMW-a i Mercedesa. Uz elegantno sučelje, jedna od najvažnijih značajki je korištenje aplikacije i izvan mreže.

Uz informacije o javnom prijevozu u više od 1200 gradova u svijetu, aplikacija pokriva navigaciju i za biciklističke rute.

3. Google Maps

Google Maps gotovo pa je postao sinonim za navigaciju. Najvažnija prednost je činjenica da obuhvaća cijeli svijet kao i mogućnost preuzimanja karta za 14-dnevno korištenje izvan mreže. Google Street View nudi detaljne informacije za otprilike 100 milijuna lokacija. Impresivno? Zato nismo mogli odoljeti, a da ju ne stavimo na popis.

automobil-pametni-telefon-gps-uređaj

4. Waze Social GPS, Maps, and Traffic

Waze je zanimljiva kombinacija aplikacije i društvene mreže. Osim tebi, korištenje aplikacije olakšava sudjelovanje u prometu i drugim vozačima, a dijeljenjem informacija štediš vrijeme i novac.

Uz brojna cestovna upozorenja, možeš pronaći i informacije o primjerice najpovoljnijem gorivu. Aplikaciju možeš povezati sa svojim Facebook računom i kontaktima kako bi pomogao stvoriti pouzdanu i jaku zajednicu odgovornih vozača.

5. MapQuest

Dugo godina je ova aplikacija bila jedna od najpopularnijih internetskih stranica za navigaciju, sve do dolaska Google Mapsa. Aplikacija nudi informacije o stanju u prometu, alternativnim rutama kao i glasovnu GPS navigaciju. Vrlo je korisna integracija s Uberom koja dodatno olakšava kretanje po gradu.

Ako imaš dodatnih pitanja, javi nam se!

 

Izvor: http://bit.ly/1STXHLA

Izvor fotografija: Pixabay. Copyright and licence: Free to Use.

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel