Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 08. listopad 2020.

Odličan razlog za kupnju novog mobitela – Huawei P Smart 2021! Sve što će ti ikada zatrebati u jednom uređaju. Provjeri našu ponudu već danas.

1. Moderan dizajn koji ostavlja bez daha

Impresivan, elegantan dizajn sa sjajnim premazom čini ovaj novi model iz Huaweija san svakog kupca. Uz tri dinamične boje Huawei P Smart 2021 ima i zakrivljene rubove za ugodan dodir u svačijim rukama.
 

 

2. Velik i pregledan FHD+ zaslon od 6,67“

Masivan zaslon koji čini 90,3%  tijela uređaja omogući će ti impresivno iskustvo gledanja snimaka, fotografija ili uživanja u omiljenim serijama. Uživaj u životopisnim detaljima, jarkim i oštrim bojama bez ikakve smetnje.

 

 

3. Za tren si ponovo na 100% uz 22,5 W HUAWEI SuperCharge

Nema više čekanja i učestalog punjenja. Novi Huawei opremljen je sa 22,5 W SuperCharge opcijom za punjenje u svega nekoliko minuta. Također za 10 minuta punjenja dobit ćete 2 dodatna sata za gledanje tvojih videozapisa.

 

4. Impresivna baterija od 5000 mAh

Ova moćna baterija od 5000 mAh neće terazočarati. Opremljena AI algoritmom za uštedu energije omogućuje ti i do 12 sati surfanja internetom. Strah od prazne baterije kada je najbitnije je prošlost!


 

5. 48MP AI četverostruka kamera

Zabilježite sve trenutke sa ovom impresivnom kamerom od 48 MP. Savršeno prilagođena za snimanje i danju i noću, četverostruka kamera može uhvatit sve – od krajolika, odličnih portreta, noćnih fotografija sve do udaljenih prizora. Uključuje i širokokutnu kameru od 8MP s kojom možete uhvatiti veliku fotografiju sa jednim klikom, kameru za dubinu od 2MP i makro kameru također od 2MP.

 

6. Bočno ugrađen otisak prsta

U sklopu tipke za napajanje, ugrađena je i tipka za otisak prsta. Sve kako bi što lakše i pouzdanije otključali svoj mobitel.

 

Evo kako do omiljenih aplikacija u samo par koraka

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel