Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 16. siječanj 2018.

Alcatel pametni telefoni mobiteli su pristupačnih i primamljivih cijena koji nude odlične specifikacije, ali i solidan, čvrst izgled. 

Za tebe smo izdvojili najzanimljivije modele po različitim cjenovnim kategorijama kako bi odabrao pravi izbor za sebe! 

1. ODABIR - Alcatel Pixi 4 6“

Veliki zaslon za 799,00 kuna!

Alcatel Pixi 4 6“ je rijetkost po veličini zaslona u ovoj cjenovnoj kategoriji. Veliki i pregledni zaslon koji je kao stvoren za sve one koji žele pregledavati različitu multimediju poput fotografija, video zapisa ili sve omiljenije streamanje. 

Sam uređaj, unatoč velikom zaslonu, nije težak i lijepo leži u ruci. Alcatel Pixi 4 6“ pripada skupini tzv. phableta, odnosno spoju mobitela i tableta. Osim toga, prednost Alcatel Pixi 4 6" je mogućnost prilagođavanja veličine zaslona za olakšano upravljanje samo s jednom rukom.

Uz to ovaj model je dual SIM pa ćeš moći biti dostupan svima u svako vrijeme. Memoriju možeš proširiti s 64GB što će ti biti sasvim dovoljno za sve sadržaje.

Mobitel je opremljen s 8 MP glavnom kamerom s dual-flesh bljeskalicom i autofokusom te 5 MP prednjom kamerom za selfije ili video razgovore. 

 

Kupi danas Alcatel Pixi 4 6"! 

 

2. ODABIR - Alcatel Pixi 4 Plus Power

Velika baterija za 899,00 kuna! 

Energija i dugotrajan rad, upravo su to najvažnije karakteristike Alcatel Pixi 4 Plus Power koji predstavlja snagu na dlanu.

Ovaj se model ističe u svome cjenovnom rangu po moćnoj i dugotrajnoj bateriji od čak 5000 mAh. Uz tako veliku bateriju možeš raditi i do 2 dana, bez potrebe za dodatnim punjenjem. Osim toga, može poslužiti kao powerbank jer ima mogućnost reverzibilnog punjenja. Tako možeš puniti i druge uređaje brzo, jednostavno i praktično. 

Uz to ovaj model dolazi i kvalitetnom prednjom i stražnjom kamerom, od 8MP, odnosno 5MP za prednju kameru. Uz autofokus i LED bljeskalicu fotografije će biti kvalitetne čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja. 

Ističe se i 5.5“ FHD zaslon za pregled raznog multimedijskog sadržaja. Dragontrail zaslon iznimno je otporan i izdržljiv. 
 

Kupi danas Alcatel Pixi 4 Plus Power!

 

3. ODABIR Alcatel IDOL 4 + VR naočale

VR naočale za 1.399,00 kuna!

Ako uz svoj pametni telefon želiš i vrhunsku dodatnu opremu tada je Alcatel IDOL 4 +VR naočale najbolji odabir za tebe!

Sve popularnije VR sadržaje i igre na pametnim telefonima možeš imati u svome domu. Generičke VR naočale teško postižu istu kvalitetu prikaza sadržaja kao i naočale optimizirane za određeni model. 

Alcatel VR naočale prilagođene su IDOL 4 modelu, koji zahvaljujući potpunoj reverzibilnosti zvuka i prikaza radi kako ga god okreneš.
 

Budući da je za kvalitetan prikaz VR sadržaja potreban i dobar zaslon, u Alcatelu IDOL 4 opremili su s LTPS IPS LCD zaslonom i full HD rezolucijom. 

Prodajni paket opremljen je i s punom dodanom opremom, zaštitom za ekran i prozirnom zaštitnom maskicom. 

 

Kupi danas Alcatel IDOL 4 + VR naočale!
 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel