Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 28. listopad 2021.

Još jedna odlična serija satova stiže iz Amazfita, a predstavljeni su Amazfit GTR 3, GTR 3 Pro i GTS 3 pametni satovi. Za nevjerojatno prihvatljivu cijenu nude mnoštvo mogućnosti, odličnog su dizajna i opremljeni moćnom, izdržljivom baterijom.

GTR 3 serija

GTR 3 i GTR 3 Pro iste su izrade što se tiče dizajna i izgleda, okruglog kučišta izrađeno od aluminija koji sa svoje desne strane ima dvije fizičke tipke. Dolaze u smeđoj i crnoj varijanti. GTR 3 sat ima zaslon veličine 1.39“, dok Pro verzija ima 1.45“ zaslon. Oba su AMOLED sa odličnih 1000 nita sa maksimalnom razinom osvijetljenosti, a razliku čini gustoća piksela, odnosno oštrina gdje Pro model ima 331 PPI, a klasična verzija nešto manje. Stopa osvježenja zaslona povećana je za 67% u odnosu na prethodne verzije.

Opremljeni su senzorima za mjerenje otkucaja srca, zasićenost kisika krvlju i senzorom za praćenje kvalitete sna, te ima 150 različitih sportskih aktivnosti. Pametni satovi su vodootporni na 5ATM i imaju ugrađeni GPS za što bolju preciznost i praćenje. Pro model opremljen je sa 2.3GB interne memorije koje će odlično poslužiti za pohranu glazbe ili podcasta, a na njega možeš spojiti i slušalice. Trajanje baterija kod oba modela također neće razočarati, na klasičnom modelu će sa normalnim korištenjem izdržati 21 dan, a 9 sa malo učestalijim, dok će kod Pro modela, sa normalnim korištenjem potrajati 12 dana, a sa čestim korištenjem 6 dana.
 

GTS 3

Amazfit GTS 3 pametni sat četvrtastog je oblika te ima AMOLED zaslon veličine 1.75“ gustoće 341 ppi. Kao i ostali modeli iz nove serije ima razinu osvijetljenosti od 1000 nita, što je također vrlo impresivno. Dolazi sa novim biometričkim senzorom, BioTracker PPG 3.0 koji mjeri više zdravstvenih funkcija odjednom. Opremljen je One Tap Measuring funkcijom i u samo 45 sekundi će izmjeriti četiri parametra – otkucaje srca, razinu kisika u krvi, razinu stresa i ritam disanja.
 

Trajanje baterije također je vrlo pohvalno, potrajat će i do 12 dana za normalnije korištenje, kada mu nisu uključene sve funkcije i 6 dana kada ga koristiš intenzivno, svaki dan. Također, kompatibilan je sa Apple Health i Google Fit aplikacijama, a može se spojiti sa svim bitnim aplikacijama za praćenje sportskih aktivnosti kao što je Strava.
 

Pogledaj ponudu Amazfit satova

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel