Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 21. travanj 2021.

Amazfit GTS 2 Mini savršen je za praćenje fitnes aktivnosti, a istovremeno je i cjenovno vrlo pristupačan. Opremljen brojim senzorima i mogućnostima pružit će ti sve što trebaš kako bi kvalitetno pratio vježbanje, zdravlje i dnevne aktivnosti.

Dizajn i zaslon za svaku pohvalu

Ovaj pametni sat vrlo je lagan za svakodnevno nošenje, teži svega 19 grama. Silikonska narukvica može se mijenjati i dolazi u tri različite boje, crnoj, rozoj i zelenoj boji. AMOLED zaslon od 1,55“, rezolucije 354x442p rezultirat će oštrim i jasnim bojama. Također, vrlo dobro reagira na dodir, a u jačim svjetlosnim uvjetima jasno će se vidjeti što je na zaslonu.

Sa baterijom, također ćeš biti i više nego zadovoljan. Baterija od 220mAh sa učestalim korištenjem izdržat će ti i više od sedam dana, dok će sa normalnijim korištenjem izdržati i do 14 dana. Sa magnetnim punjačem, do 100% biti će pun kroz 2 sata.

Prati sve što trebaš

Amazfit GTS 2 mini opremljen je brojim senzorima, pa tako prati tvoje dnevne aktivnosti, san i vježbanje 24 sata dnevno. Pametni sat ima ugrađen GPS senzor pa tako nećeš trebati nositi pametni telefon sa sobom kada ideš vježbati. Od ostalih senzora tu je žiroskop, mjerač koraka, akcelerometar, a ugrađen je najnoviji BioTracker 2 koji prati otkucaje srca i razinu kisika u krvi.

Uz to što ti prati prijeđene korake kroz dan, prati i kvalitetnu sna, razinu stresa i menstrualni ciklus. Ima ugrađen PAI asistenta za zdravlje koji te može redovno izvještavati o svim parametrima. Prebaciš li se na sportski način, može pratiti preko 70 različitih načina vježbanja.  

U sklopu ovog pametnog sata možeš birati preko 50 različitih lica zaslona, a može se birati između popriličnog broj analognih i digitalnih opcija, gdje možeš dodavati razne widgete koji su ti potrebni. Ukoliko pritisneš fizički gumb na satu, prebacit ćeš se na sekundarni zaslon u sklopu kojeg možeš provjeriti vremensku prognozu, kontrolirati glazbu i kameru. Jedan od korisnijih dodataka ovog uređaja je i Pomodoro sat koji pomaže kod produktivnosti i organizacije. 

Želim ga već danas

 

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel