Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 15. rujan 2021.

U ponudu su nam stigli novi Amazfit Zepp E pametni satovi koji će zadovoljiti potrebe svakog korisnika. Dugotrajna baterija, mnoštvo fitness i lifestyle funkcija i mogućnosti samo su neke od odličnih značajki koje krase ove pametne satove.

Fantastičan dizajn

Zepp E pametni satovi dolaze sa dva različita oblika kućišta, okruglim i četvrtastim oblikom. Okrugli zaslon veličine je 1.23“ sa rezolucijom od 416 x 416 piksela, dok četvrtasti ima 1.65“ sa rezolucijom 348 x 442 piksela. Oba zaslona su AMOLED i izgledaju odlično, sa jasnim i točnim bojama i prikazom. Remen sata možeš mijenjati po želji, tako da na njega možeš staviti, kožni, silikonski ili metalni remen.

Satovi su vrlo ugodni za nošenje, tokom cijelog dana i bavljenja sportom. Kućište sata izrađeno je od nehrđajućeg čelika, minimalističkog je dizajna, dok se zaslon lagano zakrivljuje po rubovima. Vrlo je lagan, samo 36 g, debljine tek 9.1mm, tako da ga nećeš niti primijetiti kod nošenja. Također sat je vodootporan do 5ATM pa ga ne trebaš skidati niti kod ulaska u vodu ili tuširanja.

Nevjerojatan izbor mogućnosti

Zaslon sata možeš apsolutno prilagoditi sebi te na njega preuzeti vlastite fotografije i postaviti ih kao pozadinu. Kroz sam izbornik sata vrlo je lako navigirati, a sve radnje možeš obaviti glatko bez problema. Lako ćeš pristupiti fitness opcijama, kao i podacima o zdravlju, razini stresa i podacima o spavanju.

Zepp E pametni satovi vrlo će precizno pratiti kvalitetu spavanja u svim fazama. Tako ćeš nakon što se probudiš, dobiti analizu svih faza spavanja, disanja i usporedbe sa prošlim analizama spavanja te savjete kako ga poboljšati ukoliko je to potrebno.

Što se tiče opcija vježbanja, možeš birati između njih 11, a pokazatelji koje možeš pratiti su vrijeme trajanja, potrošene kalorije, puls, tempo, broj koraka, prijeđeni kilometri i ostalo te ćeš kroz aplikaciju moći vidjeti grafove i prikaz svih ovih pokazatelja. Obzirom da koristi GPS kada se poveže s mobitelom, nakon treninga možeš pogledati i mapu svog kretanja. Pomoću Amazfit Zepp E pametnog sata možeš pratiti otkucaje srca, razinu kisika u krvi kao i razinu stresa.

Baterija za poželjeti

Oba modela imaju bateriju od 188 mAh koja dolazi sa magnetnim punjačem. Sa učestalim, svakodnevnim korištenje potrajat će ti 5 dana, dok ćeš ju sa standardnim korištenjem isprazniti za otprilike 15 dana. Možeš ju napuniti kroz 2 sata, što ćeš bez problema obaviti tokom noći i pametni sat biti će spreman za dnevne i sportske aktivnosti.

 

Želim Zepp E pametni sat

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel