Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 30. rujan 2021.

Na tržište su stigli novi modeli Apple pametnih telefona – iPhone 13 serija! Ističu se poboljšanom kamerom, još boljom baterijom i nevjerojatno dobrim zaslonom. Za sve koji brinu o detaljima ova serija pametnih telefon biti će pun pogodak.

iPhone 13 i 13 Mini

iPhone 13 pametni telefon ističe se odličnom dugotrajnom baterijom koja ima daleko veću dugovječnost od prethodnih modela. Što se tiče dizajna, vrlo je sličan svom prethodniku iPhone 12 mobitelu. S prednje strane dio koji služi za otključavanje mobitela prepoznavanje lica, 20% je manji, dok su sa stražnje strane kamere nešto veće i posložene su dijagonalno. Oba modela dolaze u 5 boja, plavoj, rozoj, crvenoj, ponoćnoj plavoj i prljavo bijeloj.

iPhone 13 dolazi sa predivnim 6.1“ OLED zaslonom, dok iPhone 13 Mini ima OLED zaslon od 5.4“. oba modela dolaze sa širokom paletom boja i Appleovim True Tone upravljanjem bojama. Također dolaze sa 60Hz razinom osvježenja što ga čini fluidnim za korištenje. Što se tiče baterije, tu nećeš imati nikakvih problema, kod oba modela baterija će ti potrajati cijeli dan, bez da razmišljaš o punjenju. Ona je savršeno uparena sa A15 procesorom koji vrlo efikasno troši energiju rezultirajući dugotrajnijom baterijom. Pametni telefoni rade na iOS 15 operativnom sustavu što omogućava glatko prebacivanje iz aplikaciju i aplikaciju i skrolanje omiljenim sadržajima.

Kamere na iPhone 13 modelima oduševljavaju, te ćeš s njima vrlo lagano uhvatiti najbolje trenutke u vrhunskoj kvaliteti. Poboljšanja se vide u većem senzoru koji može uhvatiti 47% više svjetla i boljoj optičkoj stabilizaciji slike kod snimanja videa. Na stražnjoj strani nalaze se dvije kamere svaka po 12 MP, od kojih je jedna primarna, a druga ultra širokokutna. S prednje strane nalazi se kamera od 12 MP sa LiDAR dubinskom lečom za očitavanje lica, dok se video zapisi mogu snimati u 4k sa prednjom i stražnjim kamerama.

iPhone 13 Pro i 13 Pro Max

Ovo su sigurno pametni telefoni namijenjeni ljudima kojima je svaki detalj bitan, a poboljšanja u odnosu na prošlogodišnje modele itekako su značajna i vidljiva. Jedna od očitih razlika i poboljšanja svakako je stopa osvježenja od 120Hz, a razlika u radu, skrolanju i prebacivanju iz aplikacije u aplikaciju je vidljiva. Savršeno se prilagođavaju onome što gledaš i radiš, kao primjerice dok skrolaš kroz neki tekst, on će ostati jasno čitljiv. Također, 25% su svjetliji od prethodnika što će biti odlično za korištenje na jačem dnevnom svjetlu. iPhone 13 Pro ima zaslon veličine 6.1“, dok 13 Pro Max ima 6.7“. Oba modela izrađena su od nehrđajućeg čelika sa staklenim oblogom i opremljeni su IP68 certifikatom za otpornost na vodu i prašinu.

Što se tiče kamera i tu su briljirali, sa četiri kamere od 12 MP, tri stražnje i jedna prednja. Stražnje kamere čine, primarna od 12 MP, 12MP telefoto objektivom od 77mm i ultra širokokutna kamera od 12MP koja omogućava vidno polje od 120°. Dodali su i makro opciju, koja radi savršeno i objekti će ti na slikama imati i najsitnije detalje. Noćni način podržan je u sve tri kamere, pa ćeš pri uvjetima slabog osvjetljenja moći birati s kojom kamerom ti je najbolje uhvatiti trenutak. Smart HDR 4 prepoznaje  do 4 osobe na fotografiji i za svaku automatski prilagođava, osvjetljenje, kontrast i tonove kože.

Dugotrajna baterija samo je još jedan veliki plus ovim vrhunskim pametnim telefonima. Također, odlično je uparena sa A15 bionic čipom pa će se tako potrošnja energije efikasno koristiti i baterija će ti potrajati više od jednog dana.

 

Želim novi iPhone 13

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel