Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 19. prosinac 2017.

1. Baterija koja može raditi do dva dana bez punjenja!

Baterija kapaciteta 4130 mAh može raditi i raditi i raditi, bez potrebe za dodatnim punjenjem. ZenFone radi kada svi drugi uređaji ostanu bez energije. 

ZenFone 3 Max ima nevjerojatno dobru tehnologiju ASUS PowerMaster™ za produljenje vijeka trajanja baterije. Zahvaljujući načinima rada koji su optimizirani da maksimiziraju svaki miliamper i mogu pružiti i do dodatnih 36 sati rada čak i kada baterija „ulazi u crveno“ i radi na samo 10% kapaciteta. 

Baterija Asus ZenFone 3 MAX pametnog telefona na 10% kapaciteta radi i do 36 sati na standbyu! 

Strah da ćeš ostati bez baterije postaje prošlost, bilo da si na izletu u prirodi ili na maratonskim poslovnim sastancima, tvoj mobitel radi i dalje. 

2.Mogućnost reverzibilnog punjenja – mobitel i powerbank u jednom! 

Asus-Zenfone-3-max-reverzibilno-punjenje

Razlog zbog kojeg ovaj mobitel ima toliki kapacitet baterije nalazi se i u činjenici da s njime možeš puniti i druge uređaje. 

Ovo je mogućnosti koju ima rijetko koji telefona, a tvoj mobitel u trenu postaje i powerbank! Podijeli bateriju s prijateljima i napuni njihove mobitele ili jednostavno osiguraj dovoljno energije za druge uređaje. 

3. Iznimno sigurna baterija i vrhunska tehnologija

Moćna baterija u Asus ZenFone 3 MAX ima i osiguranu vrhunsku tehnologiju za najveću razinu kvalitete baterije i čak 11 razina zaštite koja osigurava najsigurniju bateriju! 

Od zaštite od pregrijavanja i kratkog spoja do zaštite adaptera za punjenje i priključka za bateriju. 

Upravo zato je baterija ovog mobitela njegova važna karakteristika!

4. Kamera za fantastične fotografije! 

Asus-ZenFone-3-max-kamera-fotografije

Asus ZenFone 3 MAX daje fotografije koje ćeš odmah moći objaviti na svojim društvenim mrežama. Uz fokus na dodir i čak 13 MP glavne kamere dobit ćeš kvalitetne fotografije uz malo truda.

Osim toga uz način rada PixelMaster Modes omogućava da ne propustiš niti jedan važan trenutak. HDR način rada omogućava da su tvoje snimke kristalno jasne u svako doba dana, a osvjetljenje se pojačava i do 400%. Super rezolucija snima više snimaka od jednom pa jedna fotografija može imati i do nevjerojatnih 52 MP s nevjerojatno jasnim detaljima.

5. Kristalno jasni zaslon 

Asus_Zenfone_3_Max_zaslon

Zaslon veličine 5.2“ visoke rezolucije pruža najbolje iskustvo gledanja čak i prilikom iznimno osvjetljenih uvjeta. Nije važno nalaziš li se unutra ili vani sav tvoj omiljeni sadržaj bit će kristalno jasan. 

Uz to izniman omjer zaslona i kućišta od 75% omogućava ti još ugodnije gledanje!  
 

Pronađi Asus ZenFone 3 MAX po odličnoj akcijskoj cijeni! 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel