Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 17. kolovoz 2022.

Jesen je pred vratima i ljeto se pomalo bliži kraju, a s njime i godišnji odmori, praznici i ljetne pauze. Kako bi te pripremio za nove akademske ili poslovne obveze koje te očekuju na jesen, mobis.hr ti je pripremio Back 2 School akciju na velik broj uređaja iz naše ponude, a radi se o različitim modelima pametnih telefona, slušalica, zvučnika, računalne periferije i ostalih kategorija koje možeš dobiti uz popust do čak 50%! Pripremili smo za svakog ponešto pa nastavi čitati i saznaj koje uređaje možeš ugrabiti po akcijskoj cijeni!

Xiaomi pametni telefoni

Xiaomi je i do sada bio poznat po vrhunskim pametnim telefonima uz pristupačne cijene čime su se uspjeli probiti u sam vrh proizvođača pametnih telefona. Sada u mobis.hr te cijene postaju još pristupačnije. U sklopu Back 2 School akcije čekaju te Xiaomi Redmi 9A, 9C i 10C telefoni, kao i Redmi Note 10S te 11 Lite i 11T modeli, a navedene uređaje možeš uhvatiti uz popust do čak 20%!

Požuri po svoj novi Xiaomi pametni telefon!

Huawei Nova Y90

Huawei Nova Y90 pravi je primjer telefona koji daje odličnu vrijednost za novac.
Prekrasan veliki ekran od 6.7“ prekriva gotovo cijelu prednju stranu telefona, a uz visoku rezoluciju i brzinu osvježavanja od 90 Hz daje nevjerojatnu sliku. Moćni Snapdragon procesor omogućuje mu iznimno brz i učinkovit rad, a trostruka 50 MP kamera uhvatit će odlične fotografije. Objektivi kamere zanimljivo su posloženi u krug koji je skladno integriran u elegantan i moderan dizajn telefona koji odiše stilom, a izdržljivost mu je također jedna od jačih strana jer dolazi s baterijom od čak 5000 mAh koja se 40W brzim punjenjem napuni do 50% u svega 30 min.
Sve ovo sada možeš dobiti uz više od 20% popusta na našem web shopu, stoga požuri i ugrabi Huawei Nova Y90!

Želim Huawei Nova Y90!

Pametni satovi, računalna periferija i još mnogo toga   

Back 2 School akcija pokriva i cijeli niz uređaja različitih kategorija koji će ti povratak obavezama učiniti lakšim. Osim Xiaomi i Huawei pametnih telefona, tu su i odlični Nokia G10 DS i G20 DS telefoni po super cijenama, a ukoliko tražiš jednostavan i dobar telefon na tipke, možeš se odlučiti za neki od Nokia klasičnih telefona. Neon pametne narukvice možeš ugrabiti uz fantastičnih 50% popusta, a tu su i pametni satovi poput vrhunskog Huawei Watch GT 2. Za one koji puno vremena provode za računalom, tu su fantastični Trust i Neon gejmerski miševi i tipkovnice po odličnim cijenama te različiti modeli slušalica i zvučnika. 
Cijelu ponudu uređaja u sklopu Back 2 School akcije pogledaj ovdje.

Provjeri cijelu Back 2 School ponudu!

                                                           

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel