Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 20. studeni 2020.

Napokon nam je stigao Black Friday vikend i odlične akcije i popusti. U mobis.hr ponudi možes pronaći više od 130 modela mobitela i do 40% popusta! Ovakva prilika se ne propušta.

Na vrijeme nabavi svoj omiljeni model ili usreći nekoga za nadolazeće blagdane! Biraj različite modele Xiaomi, Huawei, OnePlus, LG, Samsung, Alcatel, Apple, TCL, Realme, CAT, Nokia i Cubot mobitela i uštedi i do 1600 kuna!  Također, uz kupnju nekih modela čekaju te razni pokloni.

Uz mobitele ostvari popust i na različite modele slušalica i zvučnika, uz popuste i do 50%. Iskoristi odličnu priliku i ostvari i preko 40% popusta na Smarthome uređaje koji će ti život učiniti lakšim i ugodnijim. Biraj robot usisavače, stolne lampe, pametne kacige, pročišćivače zraka, kamere i vage i počasti se sa nekim od ovih vrhunskih uređaja.

Također, pripremili smo i velike popuste na pametne satove i narukvice, čak do 60%! Jedan od trenutno najpopularnijih modela na tržištu, Huawei Watch GT 2E, koji prati i preko 80 aktivnosti, može biti tvoj već za 999 kuna!

Nismo zaboravili niti na dodatnu opremu za tvoj pametni telefon. Biraj preko zaštitnih folija, maskica, punjača već od samo 6 kuna. Ovakvu priliku moraš iskorisiti!

Pogledaj aktualnu Black Friday ponudu

Black Friday tjedan počinje 23.11.2020. u 00:00 i traje do 30.11.2020. ili do isteka zaliha

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel