Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 21. srpanj 2022.

Canyon dječji pametni satovi donose niz funkcija koje će djetetu pomoći u svakodnevnom životu, potaknuti brigu o zdravlju te omogućiti bolju komunikaciju s roditeljima. Idealan su poklon koji svom djetetu možeš pokloniti za rođendan ili bilo kakvu prigodu, a koji modeli su ti dostupni te koje mogućnosti donose, saznaj u nastavku.

Canyon My Dino KW-33

My Dino je najnapredniji od 3 ponuđena modela dječjih satova te će dijete njime biti oduševljeno. Sat je prvenstveno namijenjem djeci nešto starije dobi te je dizajniran tako da ih na zabavan i interaktivan način uvede u svijet sporta i rekreacije te potakne brigu o zdravlju. Interaktivna igra u kojoj dijete skuplja jabuke koje osvaja kroz tjelovježbu, hodanje i ostale oblike aktivnosti te njima hrani svog dinosaura Dinu potiče ga na svakodnevno bavljenje aktivnostima i brigu o svom zdravlju. Uz dinosaura Dinu tu su i edukativne igre "puzzle" i "math" za razvoj kognitivnih funkcija. 
Canyon pametni sat također je u mogućnosti primati obavijesti s društvenih mreža, kao i obavijesti o dolaznim i propuštenim, pozivima i porukama. Može prikazivati i vrijeme te vibrirati na dolazne pozive, a putem Canyon Life mobilne aplikacije sat možeš povezati s pametnim telefonom gdje će biti spremljena sva statistika aktivnosti i moguće upravljanje nekim značajkama.

 

Canyon Tony KW-31

Tony KW-31 zapravo je malen i jednostavan telefon dizajniran kao sat. 2G GSM SIM kartica umetne se u telefon i omogućuje djetetu zvanje i primanje poziva, kao i tekstualne poruke. Tu je također i ugrađena 0.3 MP kamera za slikanje te mikrofon pomoću kojeg dijete može snimati glasovne poruke ili koristiti čak i za snimanje bilješki u školi. Prednost mu je to što ne zahtijeva povezanost na mobilni telefon, a sučelje i dizajn su izrazito jednostavni za upravljanje.
Što se tiče memorije, dostupan je prostor za memorijsku karticu čak do 32 GB na koju se može pohraniti glazba ili audio knjige koje se reproduciraju preko zvučnika. Na sat je također instalirano i 7 edukativnih igara.
Od ostalih korisnih funkcija, tu su kalkulator, alarm, kalendar.

 

Razveseli svoje dijete Canyon dječjim pametnim satom!

 

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel