Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 16. veljača 2022.

Vrijeme je da se upoznaš sa odličnim i nevjerojatno izdržljivim CAT pametnim telefonima! Svaki od modela napravljen je tako da može izdržati ekstremne vremenske uvjete i padove.

Mobitel na koji se možeš osloniti u svakoj situaciji

CAT pametni telefoni, nisu klasični uređaji već su namijenjeni uskoj publici sa specifičnim stilom života. Ukoliko se baviš nekim od ekstremnih sportova, radiš u vojsci, na gradilištu, zdravstvu, možda je vrijeme da provjeriš našu odličnu ponudu.

Svaki od uređaja otporan je na prašinu i vodu te su opremljeni certifikatima IP68 što znači da ga možeš uroniti u vodu na 1.5 metara dubine do 35 minuta. Također otporni su na padove s visine i do 1,8 metara. Osim toga, zadovoljavaju standard američke vojke, MIL-STD-810H i prošli su 29 testova kojima je ispitana otpornost na razne uvjete, padove, vlagu, sol, prašinu, ekstremnu temperaturu i slično.

Stražnja strana mobitela, zaštićena je gumom, dok se sa prednje strani nalazi Gorilla Glass 5 zaštitno staklo. Guma kojom je mobitel obložen u potpunosti će zaštititi uređaj od pada, te će ga amortizirati kao i onemogućiti klizanje po glatkim površinama.

Odlične značajke kao i kod ostalih pametnih telefona

Za početak opremljeni su odličnim IPS zaslonom, koji je svijetao i vrlo jasan čak i u slabijem osvjetljenju i u zatvorenim prostorima. Odlična značajka je što se zaslon može koristiti mokrim prstima i rukavicama. CAT pametni telefoni obavit će sve radnje koje od njih tražite i pružiti ti dovoljno memorije za pohranu svih podataka, također ako ti interna memorija neće biti dovoljna uređaji su opremljeni utorom za microSD karticu za dodatnih 128GB.

Što se tiče seta kamera, niti u ovom području nisu podbacili, CAT pametni telefoni opremljeni su i više nego solidnim kamerama, dvije sa stražnje i jedna prednje strane 12/13 MP, ovisno o modelu, dok je prednja kamera od 8 i 5 MP.

Ono što se sigurno ističe je dugotrajna baterija, koja će izdržati čak puna dva dana uz intenzivno korištenje, dok će uz malo manje korištenja potrajati i dulje. Nažalost brzo punjenja nema, pa će mu od 0 do 100% trebati 3 sata, što i nije tako puno.

Također, ističe se i odličnim zvučnikom, za jasan i glasan zvuk koji će se bez problema čuti i u glasnijim okruženjima.

Kupi ga već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel