Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Datum objave: 25. kolovoz 2016.

Cloud ili računalstvo u oblaku je oblik računalstva koje je temeljeno na internetskoj odnosno podatkovnoj vezi te koristi Internet kao platformu za rad.

Možete pristupati svojim podacima, aplikacijama, dokumentima svugdje gdje je imate dostupan Internet. Također, postoji i financijski aspekt gdje možete povećati i smanjivati kapacitet clouda, a time i smanjiti troškove koji puno znače za poduzeće.

Budući da ne postoji ograničenje za pristup vašim podacima ovisno o uređaju, to znači da je i vaša produktivnost veća.

Daje vam dodatnu sigurnost!

Preporučuje se što češće izvođenje back upa (op.a. stvaranja sigurnosne verzije), ali te podatke treba negdje i pohraniti. Kako bi umanjili štetu koja može nastati gubitkom ili oštećenjem vašeg uređaja, a s njime i gubitkom svih podataka, spremanjem na cloud osiguravate svoje podatke i dokumente.

Automatska ažuriranja

Prije svakog ažuriranja operativnog sustava preporučuje se stvaranje sigurnosne verzije. No, korisnici to rijetko zaista i čine, što povećava rizik od gubitka sadržaja, a i proces ažuriranja traje dulje. Spremanjem podataka na cloud možete se fokusirati na bitnije stvari. 

Olakšava suradnju

Ovo je posebno zanimljiva funkcija za suradnju među zaposlenicima ili primjerice studentima. Dijeljenjem dokumenata zaposlenici mogu raditi bilo kad i bilo gdje, kada je to potrebno. Također, cloud radi u stvarnom vremenu pa su sve promjene vidljive odmah.

Viša razina sigurnosti

Ako vam se dogodi da ste izgubili vaš uređaj ili da je ukraden, u svakom trenutku možete pristupiti vašim podacima i po potrebi ih sve ukloniti.

Cloud nosi prednosti za studente, poduzetnike i sve druge korisnike koji žele sigurnosti i dostupnost svojih dokumenata i podataka. Uz to nije na odmet napomenuti da je ekološki prihvatljivo sredstvo za dijeljenje sadržaja. Svakako se isplati isprobati.

 

Ako imate pitanja, slobodno nam se javite!

Izvor: http://sforce.co/1HrLBWx

Izvor fotografija: Pixabay. Copyright and licence: Free to Use.

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Komentari (2)
Katarina Antnović 18.04.2021.
postoani,hvala am na svem,imate najbolj pond mob.i svega.ali imam jedan cbot ražbijen je ekran radi ali nmg otkljcati redjaj.
Odgovori
Marina Vugrinčić 19.04.2021.
Pozdrav Katarina, hvala vam na lijepim riječima. Možete se javiti u servis na broj telefona 01/ 6188-513 ili na mail info@techdoctor.hr Lijep pozdrav, mobis.hr tim

Prijavi se na newsletter

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Mi brinemo za tvoje podatke.