Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 16. rujan 2020.

 

Sad kad imamo sve detalje, evo svega što trebate znati o Samsung Galaxy Z Fold2.

Predstavljamo Galaxy Z Fold2 5G


Budućnost mobilnih uređaja dolazi u dvije bogate boje - mistično crna i mistično brončana. Odaberite crnu za vrhunski i bezvremenski izgled ili idite na brončani model kako biste se istakli u mnoštvu.

 

Moderan dizajn i bezvremenski ekran

Kad se preklopi, Galaxy Z Fold2 5G vrhunski je pametni telefon s 6,2-inčnim zaslonom. Prostrani zaslon daje vam više prostora za igru ​​- savršen za slanje poruka, razgovore i igre.

Napravljen od tankog stakla, kada se rasklopi postiže veličinu od 7.6'' i pruža bogate boje Dynamic AMOLED 2X zaslona. Zaslon emitira manje plavog svjetla, tako da se možete otvoriti do iskustva gledanja veličine tableta i uživati ​​satima dok ne prestanete minimaliziranje naprezanja očiju.

Inteligentni zaslon prepoznaje što radite i mijenja brzinu osvježavanja od 11Hz do 120Hz. Tako ćete dobiti idealan pogled i uštedjeti na bateriji.

Performanse kao nijedan pametni telefon do sada

Za neke uređaje 5G je san. Za Galaxy Z Fold2 5G ugrađen je u čip. Povezivost, brzina i pouzdanost Galaxy Z Fold2 5G održavaju vas u trenutku - tako da ste danas spremni za sve što donosi budućnost. Pokreće Qualcomm Snapdragon 865+ procesor uparen s 12 GB RAM-a, što bi ga trebalo učiniti dovoljno brzim za sve što telefon treba.


Baterija koja mijenja igru ​​vratila se u dugotrajno dvostruko inteligentno napajanje baterije. Kombinira snagu dviju baterija u jedan moćan izvor snage 4500mAh s poboljšanim AI, Galaxy Z Fold2 5G aktivno štedi energiju kada vam je najpotrebnija.

Drugačiji doživljaj svijeta

Galaxy Z Fold2 5G omogućuje vam upotrebu oba zaslona kako biste bili sigurni da se svima sviđa snimak prije nego što ga napravite. Kadrirajte se s glavnim zaslonom, a zaslon naslovnice dat će vašim prijateljima pregled kako bi prilagodili pozu prije nego što kamera opali fotku.

Fold 2 ima tri kamere, koje su gore lijevo na stražnjoj strani uređaja kada je i sklopljen i rasklopljen, a sve imaju senzore od 12MP. Primarna kamera je f / 1,8 i podržava fokusiranje s dva piksela, što bi je trebalo učiniti brzom i brzom čak i pri slabom osvjetljenju. Telefoto kamera može zumirati 2x optički ili 10x hibridni, dok ultraširoka kamera omogućuje kreativnost s pejzažima i slično.

Naruči svoj Samsung Galaxy Z Fold2!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel