Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 09. rujan 2020.

Dok svi brujimo o početku nove školske godine, pitamo se kako u ovo izazovno vrijeme olakšati našim školarcima početak jeseni i nove radne obaveze. Zahvaljujući novim brandovima u ponudi Xplora i Myki mobis.hr je našao način. Udobno se smjesti, krećemo!

Izvor fotografije: www.freepik.com

MyKi - satovi nove generacije

MyKi pametne satove će tvoji mališani obožavati! Lijepih boja uklapaju se u svaki stil, a ugodni silikon spriječava da ovaj sat predstavlja bilo kakvu smetnju tijekom dječje igre. Pomoću ovih satova možeš uvijek biti u kontaktu sa svojim djetetom te pratiti njegovo kretanje kroz Myki aplikaciju. U aplikaciji možeš pratiti kretanje svog djeteta u stvarnom vremenu, kao i povijest kretanja u posljednjih 30 dana.

MyKi satovi mogu pohraniti do 18 kontakta tako da tvoje dijete može biti u kontaktu sa svom bližom rodbinom, a tu je i SOS tipka za slučaj opasnosti. Posebne tipke omogućavaju instant pozivanje mame ili tate, a ugrađeni mikrofon omogućava snimanje glasovnih poruka roditeljima ili pozive. Sat ima zaslon u boji na kojem se vide ikone za lakšu navigaciju u izborniku.

U mobis.hr možeš pronaći MyKi Touch i MyKi 4 lite pametni sat.

Želim MyKi dječji pametni sat!

Xplora X5 Play - pametni sat za male genijalce

Za nešto starije školarce tu je Xplora X5 Play pametni sat koji je nešto napredniji. Ovaj sat ima zaslon u boji koji je osjetljiv na dodir, a okvir mu je izrađen od plastike. Silikonska narukvica spriječava klizanje i čini sat laganim, a uz to je i vodootporan što dokazuje IP68 certifikat. 

U ovaj sat možeš pohraniti do 50 kontakata s kojima tvoje dijete može komunicirati, a također možeš stvoriti takozvane "sigurne zone" u kojima se tvoje dijete može kretati. Ukoliko izađe iz sigurne zone biti ćeš obaviješten.

Xplora Y5 Play pametni sat je i mobitel! Umetni u njega SIM karticu i komuniciraj sa svojim djetetom u bilo kojem trenutku. Javljanje na pozive i njihovo upućivanje je jednostavno prelaskom prsta preko zaslona. Uz to ovaj sat ima ugrađenu i kameru pomoću koje može s tobom podijeliti najdraže trenutke dana! 

Želim Xplora X5 Play pametni sat!

 

Sada kada smo svi spremni za novu školsku godinu, poželimo školarcima svu sreću u učenju!

Za ostalo nema brige jer tu je mobis.hr. :)

Izvor fotografije: www.freepik.com

Izvor glasvne fotografije: www.freepik.com

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel