Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 14. rujan 2016.

Cilj ovih uređaja je olakšati život svojim korisnicima i motivirati ih da postanu aktivni i samopouzdani.

Doro DNK

Kako bi u Dorou rekli, jednostavnost je dio njihovog DNK. Upravo je na tome temeljena i njihova filozofija.

Sve njihove značajke stvorene su pomnim praćenjem potreba starijih osoba. Doro dizajn podržava, ali ne stigmatizira korisnika. Jednostavno, sve što trebate!

Sučelje je kreirano na način da omogućava bolju preglednost i navigaciju. Sve mogućnosti stvorene su u funkciji korisnika i kako bi se ostvario što ugodnije korisničko iskustvo.

Povežite se i ostanite povezani s vašim voljenima!

U ponudi trenutno možete pronaći dva modela, Doro 530X i Doro 632, klasični i preklopni mobitel.

Doro 530X

Doro 530X je klasični, monoblok telefon. Tipke su velike, osvjetljene i gumirane za što ugodnije korištenje. Ergonomski dizajn i 2,4'' zaslon u bojiomogućava vrlo brzu navigaciju. Doro operativni sustav kreiran je na način da osigurava vrlo jednostavan izbornik sa svim funkcijama i opcijama na dohvat prsta.

Tekst na zaslonu ekrana moguće je prilagođavati prema veličini i kontrastu boja, a zvuk je čist i jasan. Sve funkcije uređaja moguće je podesiti potrebama starije životne dobi i problemima s kojima se susreću, poput slabijeg vida i sluha. Ističe se i kompatibilnost sa slušnim pomagalima što znači da neće dolaziti u interferenciju sa slušnim aparatom.

Na poleđini uređaja nalazi se tipka za hitni poziv.

Iako jednostavan, nemojte da sumnjati da Doro 530X nije dobro opremljen kao i svaki drugi mobitel. Dostupne su funkcije za snimanje videa, fotografija, slušanja radija, dodatnog osvjetljenja, ali i 3G i Bluetooth povezivost. Kako bi svi vaši sadržaji ostali lako dostupni, memorija uređaja proširiva je s 32 GB microSD karticom.

Uređaj je klasificiran oznakom IP 54 što znači da ima dobru otpornost na prašinu i prskanje vodom. Također, kako bi punjenje bilo još brže i jednostavnije, mobitel dolazi u paketu sa stalkom za punjenje.

Doro 632

Preklopni je telefon, izrazito elegantnog izgleda. Uz velike i odvojene tipke, na uređaju se nalaze dodatne tipke za brzo biranje i odabiranje različitih funkcija. Uz glavni zaslon od 2,4'' u boji, mobitel je opremljen i vanjskim zaslonom.

Za slabovidne omogućeno je prilagođavanje teksta, veličine slova i kontrasta, a zaslon je moguće i personalizirati.

Iako je ovdje riječ o preklopnom modelu, mobitel je opremljen i sa stalkom za punjenje, ali i USB kabelom. GPS navigacija uključuje i kompas i pokazivač smjera.

Doro 632 kompatibilan je sa slušnim aparatima, a zvuk je čist i jasan.

Ostanite povezani gdje god se nalazili, uz pozive i poruke, šaljite emailove 3G mrežom ili se povežite s drugim uređajima putem Bluetootha.

Doro predstavlja kvalitetu i sigurnost, a dolazi i uz 2 godišnje jamstvo. Dobro je znati da su ovi uređaji napravljeni po najvišim etičkim standardima i standardima etičke odgovornosti.

 

Pronađite Doro modele u Mobis ponudi!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel