Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 01. rujan 2016.

Emporia mobilni uređaji kreirani su za stariju populaciju korisnika i za sve one koji žele jednostavnost i funkcionalnost u elegantnom uređaju.

Ovi se mobiteli odlikuju odličnim dizajnerskim rješenjima. Preklopni model teži samo 91 gram, a klasični monoblok dizajn samo 70 grama. Uređaji su opremljeni s vrlo velikim tipkama i dobrim točkama pritiska.

Upravo to oduševljava sve korisnike starije životne dobi koji ne žele koristiti tipke na dodir. Olakšano je pisanje i slanje SMS poruka kao odabir pojedinih funkcija.

Lakoću korištenja omogućava i veliki ekran u boji. 

Ovisno o tome odabirete li preklopni model emporiaFLIPbasic F220 ili klasični emporiaECO, 2,2'' ekran omogućit će gledanje bez naprezanja. Dodatna prednost su i velike ikone na zaslonu ekrana. One se mogu smanjivati i povećavati ovisno o potrebama korisnika.

Dobro je znati da baterija koja se nalazi u Emporia uređajima traje iznimno dugo, čak do 310 sati na čekanju. Naravno, to je posebno atraktivna funkcionalnost za sve one koji žele pouzdanost i sigurnost prilikom korištenja.

Na poleđini telefona nalazi se i gumb koji je namijenjen za hitne pozive. Korisnici mogu spremiti do četiri kontakta za hitan poziv. Pritiskom na taj gumb, automatski se pozivaju odabrani kontakti sve dok poziv ne bude prihvaćen. Zato niti jedan takav poziv neće biti propušten. Preklopni model iznad tipkovnice opremljen je i s tri tipke za brzo biranje na koje je moguće memorirati tri najvažnija kontakta.

Brojne funkcionalnosti

Važno je istaknuti i druge funkcionalnosti poput mogućnosti snimanja i spremanja fotografija te memoriju od čak 17MB! Također, uređaj je opremljen s radio prijamnikom na koji možete spremiti do 30 radio stanica, a u telefonskom imeniku dostupno je 300 mjesta za pohranu.

 

Potražite model uređaja koji odgovara vašim potrebama. Emporia preklopni model ili klasični s priključnom stanicom za punjenje omogućit će lakoću komuniciranja, a elegantan i kompaktan dizajn oduševit će i one s najzahtjevnijim ukusom.

 

Pronađite Emporia mobitele

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel