Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 19. kolovoz 2021.

Samsung je predstavio dva, nova odlična pametna telefona, Galaxy Z Fold3 i Galaxy Z Flip3 5G! Sve što bi poželio u pametnom telefona nalazi se u oba uređaja, veliki zasloni sa kristalno čistom slikom, odlične kamere za nevjerojatne fotke, izdržljive baterije i još mnogo toga.

Galaxy Z Fold3

Prvo što ćeš primijetiti i ono čime se najviše ističe je masivan zaslon, na kojem možeš igrati igrice, gledati omiljene multimedijalne sadržaje i pregledavati društvene mreže kao nikada do sad. Opremljen je sa dva zaslona, prednji od 6.2“ i unutarnji, veliki od 7.6“ AMOLED zaslon. Jednostavno ćeš ostati oduševljen, kada ovaj pametni telefon rasklopiš i otkriješ fantastičan veliki zaslon na kojem možeš sve.

Odličan set kamera

S prednje strane očekuje te kamera od 10 MP, dok se sa stražnje strane nalazi 48 MP primarna, 12MP ultra širokokutna i 12 MP telefoto kamera koja ima mogućnost 2x optičkog zooma.  Također, postoji i opcija optička stabilizacija slike kako bi ti fotke bile vrhunske kvalitete. Obzirom da su iz Samsung odlučiti ići korak dalje, čekaju te čak dvije prednje kamere,  jedna se nalazi sa prednje strane kada je pametni telefon sklopljen od 10 MP, dok se druga nalazi sa unutarnje strane od 4 MP.

Sada video pozive možeš obavljati sa 5 različitih kamera iz 3 različita kuta. Također možeš snimati selfije ili odlične noćne fotke sa novim Night Hiperlapse načinom rada. Fotke možeš pregledavati bez da otvaraš galeriju, uključi Flex način rada kako bi na drugom zaslonu paralelno gledao što si fotkao.

Zavidne performanse

Pokreće ga Snapdragon 888 procesor koji je uparen sa 12 GB radne memorije što rezultira nevjerojatnom brzinom u radu. Nećeš imati problema sa simultanim igranjem igrica, otvaranjem aplikacija i surfanjem. Što se tiče interne memorije, možeš birati između 256 i 512 GB.

Odlična baterija od 4400 mAh potrajat će ti cijeli dan bez problema, a zahvaljujući tehnologiji brzog punjenja od 25W u pokretu si za čas. Korištenje neće omesti niti kiša, obzirom da je Galaxy Z Fold3 vodootporan sa IPX8 certifikatom. Napravljen od izdržljivih materijala i laganog aluminijskog okvira koji je potpora dizajnirana tako da štiti unutarnje dijelove, poput oklopa.

Također, zaslon je zaštićen Gorilla Glass Victus zaštitnim staklom sa prednje i stražnje strane. Od odlične zaštite nisu izostavili niti unutarnji zaslon koji je istovremeno fleksibilan i ultra tanak, a prekriven je zaslonskom pločom i dodatnom zaštitnom folijom i time je 80% izdržljiviji od prethodnih modela.

Kupi ga već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel