Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 28. srpanj 2021.

Stiže nova FIFA 22! EA Sports je obradovao fanove novim nastavkom najbolje nogometne simulacije, koja će ove godine biti realističnija nego ikada prije. Standardno izdanje nove FIFA-e 22 bit će objavljeno 1. listopada 2021. godine, dok Ultimate izdanje izlazi nekoliko dana prije, točnije 27. rujna 2021.

HyperMotion – revolucionarna tehnologija

Prilikom stvaranja novog nastavka ove planetarno popularne sportske simulacije korištena je HyperMotion tehnologija igranja. Naime, EA Sports je organizirao snimanje 22 nogometaša Real Madrida i Paris Saint Germaina koji su odigrali meč noseći Xsens odijela. Prikupljeno je 8,7 milijuna snimaka s utakmice, koji su algoritamski pretvoreni u nove animacije kretnji, točnije njih 4000, koliko će ih biti dostupno u novoj FIFA-i 22.

„Next-gen“ konzole (PS 5, Xbox Series X) dovele su do poboljšanja inteligencije samih igrača koji postaju samosvjesniji. Igrači na raspolaganju imaju i do šest puta više opcija o kojima mogu samostalno odlučiti. Brojne će fanove oduševiti i činjenica kako je EA Sports odlučio poboljšati reakcije golmana i posljednjeg reda obrane. Inovacije su vidljive i kod igrača na krilnim i bekovskim pozicijama s velikom brzinom koje sporiji igrači nikako neće moći pratiti.

Odaberi svoje omiljene načine igranja!

Ova popularna sportska simulacija izlazi u dva izdanja:

  • FIFA 22 – Standard Edition
  • FIFA 22 – Ultimate Edition

Kao i prethodna izdanja i FIFA 22 će sadržavati razne opcije igranja, kako offline, tako i online. Stoga će nas FIFA 22 obradovati s opcijama poput: karijere (trener i igrač), Volta Football, Ultimate Team (u koju je integrirana i FUT Heroes) te Pro Clubs.

Možeš ju pronaći na svim novim konzolama kao što su: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox One, PC te Nintendo Switch. 

Prednaruči ovdje!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel