Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 31. siječanj 2022.

Google je nedavno predstavio svoja dva nova pametna telefona, Pixel 6 i Pixel 6 Pro. Apsolutno je jasno da su ovo njihovi najbolji pametni telefoni do sad. Imaju dosta sličnosti, ali i ključne razlike.

Nenadmašno dobri zasloni

Pixel 6 ima 6.4“ AMOLED zaslon uz FHD+ rezoluciju i 90Hz razinu osvježenja, dok Pixel 6 Pro ima nešto veći od 6.7“ AMOLED u QHD+ rezoluciji s adaptivnim 120hZ osvježenjem. Kod Pixel 6 Pro pametnog telefon zaslon se prelijeva preko rubova i ima tanji okvir.

Što se tiče dizajna, oba modela imaju aluminijski okvir i staklo na poleđini mobitela te su zaštićeni Gorrila Glass Victus zaštitnim staklom. Razlika je u tome što Pro model ima Victus i sa stražnje strane, dok Pixel 6 ima Gorilla Glass 6. Također, opremljeni su IP68 certifikatom, imaju stereo zvučnike i čitač otisaka prsta s prednje strane.

Vrhunske fotografije u svim uvjetima

Kamere kod oba modela su i više nego vrhunske. Pixel 6 i 6 Pro imaju primarnu stražnju kameru od 50MP s objektivnom f/1.85 s OIS-om i EIS-om i laserskim autofokusom. Također tu je i 12MP ultra širokokutna kamera, a razlika je kod Pro 6 modela koji dodatno ima periskopsku 48MP telefoto kameru sa 4x optičkim i 20x digitalnim zoom-om.

Razlika je i kod prednjih kamera, gdje Pixel 6 ima 8MP prednju kameru, a Pixel 6 Pro ima kameru od 12MP.

Što se tiče baterija, Pixel 6 ima bateriju kapaciteta 4600 mAh, dok Pro 6 model ima 5000 mAh. Ono što je isto kod oba pametna telefona je da imaju 30W žičano brzo punjenje i 12W Qi bežično odnosno 23W punjenje na Pixel Stand punjaču. Podržavaju i battery share, što znači da pomoću njih  možeš puniti i druge uređaje, samo ih je potrebno prisloniti na poleđinu mobitela.

 

Kupi ga već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel