Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 26. svibanj 2021.

Ukoliko si ljubitelj jednostavnosti i funkcionalnosti u istom, onda je Huawei Band 6 savršeno rješenje za tebe. Odličan fitness tracker, za sve one koji ne žele nositi pametni sat, ali i dalje žele pratiti svoje sportske aktivnosti.

Spoj elegancije i efikasnosti

Huawei Band 6 može se pohvaliti velikim AMOLED 1,47“ zaslonom, razlučivosti 194x368, vrlo oštre i jasne slike. Nevjerojatno je prostran i nećeš imati potrebu za većim zaslonom, a obzirom da je uži dizajnom, udoban je za nošenje cijeli dan, tokom vježbanja ili noću dok spavaš. Silikonski remeni dostupni su u tri boje, amber crvenoj, zelenoj, crnoj i rozoj, a narukvica teži samo 18 grama. Odlična stavka je i vodootpornost na 5ATM, pa ga možeš koristiti u bazenu.

Praćenje velikog broja aktivnosti

Pametna narukvica može pratiti 96 različitih aktivnosti, od čega se 85 smatra osnovnim, dok se 11 smatra profesionalnijim aktivnostima. Tako će se kod mjerenja osnovnih aktivnosti mjeriti samo dužina vježbanja, otkucaji srca i koliko je kalorija potrošeno. Kod mjerenja drugih vrsta aktivnosti, ovih profesionalnijih, mjerit će se više i preciznije.

Koristeći TruSleep 2.0 – Huawei algoritam, može vrlo precizno i točno pratiti tvoj san i njegovu kvalitetu. Koliko dugo spavaš, kada si u određenoj fazi spavanja (REM, lagan ili dubok san) te kada se probudiš, sve navedene pokazatelje moguće je vidjeti i pratiti unutar aplikacije. Sve je vrlo jasno i jednostavno za korištenje, a rezultati i analize jasni su za razumjeti i pročitati.

Huawei Band 6 također prati puls kroz cijeli dan, što malo uređaja trenutno na tržištu radi. TruSeen 4.0. tehnologija za praćenje koristi optičku leću i obradu podataka zasnovanu na umjetnoj inteligenciji za precizno praćenje. Puls se mjeri svakih 30 minuta, a ukoliko smatraš da ti ta funkcija nije potrebna kroz cijeli dan, uvijek ju možeš isključiti. Također, nakon mjerenja, rezultate je lako pročitati, dok se graf može povećati kako bi se podaci bolje vidjeli.  

Nevjerojatno izdržljiva baterija

Baterija je još jedan adut s kojim ćeš ostati oduševljen, obzirom da može potrajati i do dva tjedna. Ukoliko narukvicu koristiš intenzivnije, baterija će ti trajati kraće, oko 10 dana. Na 100% možeš ju napuniti za samo 5 minuta pomoću magnetnog punjača i biti ponovno u pokretu.

 

Želim novi Band 6

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel