Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 06. travanj 2021.

Početkom godine predstavljene su nove, fantastične Huawei FreeBuds 4i potpuno bežične slušalice. Dolaze u 3 boje, bijeloj, crnoj i crvenoj u kompaktnoj, ovalnoj kutiji, vrlo jednostavnog dizajna koja će stati u svaki džep.

Udobne za nošenje cijeli dan

Huawei FreeBuds 4i ergonomskog dizajna savršeno pristaju u svako uho. Vrlo su lagane i jednostavne za nošenje te ih nećeš uopće osjetiti. Uz njih moći ćeš uživati u glazbi cijeli dan. Kutija u kojoj se nalaze na dnu ima C-tip utor za punjenje, dok se sa strane nalazi gumb za uparivanje slušalica sa drugim uređajima.

Nevjerojatna lakoća korištenja

Fenomenalni senzori u Huawei FreeBuds 4i slušalicama aktivno će detektirati i smanjiti buku oko tebe. Ako ipak želiš čuti što se oko tebe događa, ali i slušati glazbu istovremeno, samo dulje drži gumb na slušalici kako bi se prebacile u Awareness način rada.

Također, dolaze sa dvostrukim sistemom mikrofona kako bi što bolje detektirale i smanjile buku od vjetra za što bolju kvalitetu zvuka. Inteligentna tehnologija kvalitetnije i bolje će zabilježiti tvoj glas čak i u uvjetima buke, gužve i u prostoru gdje se oko tebe nalazi puno ljudi. Sugovornici će te zato čuti puno bolje i jasnije. Kvaliteta zvuka koje će vam pružiti je nevjerojatna, zvukovi će se čuti kristalno jasno i biti će savršeno izbalansirani.

Huawei FreeBuds 4i slušalice imaju nevjerojatno izdržljivu bateriju. Opremljene su 225mAh baterijom s kojom je moguće slušati glazbu i do 10 sati bez prestanka, a pozive je moguće obavljati 6,5 sati bez prestanka. Također, jednom kada se spoje s mobitelom ne moraš ih više povezivati, one će se same automatski povezati čim otvoriš kutijicu u kojoj se nalaze.

Obje slušalice opremljen su intuitivnim senzorima kojima se upravlja dodirom za što precizniji odgovor. Za samo nekoliko jednostavnih gesta, reproduciraj glazbu, obavljaj pozive ili smanji buku oko sebe.

Želim nove Huawei slušalice

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel