Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 02. travanj 2020.

Nedavno smo s oduševljenjem dočekali predstavljanje vrhunske Huawei P40 serije i moramo priznati da je Huawei opet uspio izmamiti uzdahe! A sada je na red došao i zadnji član obitelji – Huawei P40 lite E. Nešto nižeg ranga nego njegova „starija braća“ ovaj smartphone ipak ne zaostaje.

Šareni dizajn za privlačenje pogleda

Huawei P40 lite E obilježava dizajn koji se poigrava s prelamanjem svijetlosti koja daje zanimljivi 2.5D efekt. Osim u klasičnoj Aurora Blue boji koju čini prepoznatljivi Huawei gradijent tu je još i klasična crna s predivnim odsjajem.

Punch FullView zaslon koji mami uzdahe

Predivni dizajn nadopunjen je zaslonom veličine 6.39“ koji ti daje 90,15% omjera zaslona u odnosu na kućište. Zaslon je pregledan i izvrstan za uživanje u sadržaju u bilo koje doba dana. Prednja kamera nalazi se u lijevom gornjem kutu i obilježava je Inovativna HUAWEI "blind-hole" tehnologija s kojom se potiže manji otvor blende, a ne narušava se pregled zaslona.

 

Trostruka kamera s umjetnom inteligencijom je sve što ti treba!

Huawei P40 lite E donosi trostruku glavnu kameru koja se sastoji od 48 MP glavne kamere, 8 MP ultra širokokutne kamere te dubinske kamere od 2 MP. Ai tehnologija omogućava kameri prepoznavanje do 500 različitih scena odnosno 21 kategoriju u stvarnom vremenu. Osim toga Ai stabilizacija slike te ekspozicija od 6 sekundi omogućavaju ti fotografiranje noćnih scena bez stative u odličnoj kvaliteti.

 

Brz, elegantan i inteligentan

Huawei P40 lite ima poseban sustav koji obavlja višestruku optimizaciju koja mu daje fluidnost i brzinu bez zastajkivanja. Ima 4 GB radne memorije i 64 GB unutarnje memorije s mogućnošću korištenja 512 GB proširivog prostora za pohranu.

Svakodnevno punjenje je prošlost

Baterija kapaciteta 4000 mAh omogućava ti do 22 sata reprodukcije videa, 111 sati reprodukcije glazbe ili 20 sati surfanja! Sada možeš zaboraviti na powebank i dopustiti si slobodu bez obzira gdje se nalaziš!

 

Pogledaj ponudu!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel