Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 23. listopad 2016.

Huawei TalkBand B2 hibridna je pametna narukvica koja vam uz praćenje vaših tjelesnih funkcija pruža i mogućnost bežičnih razgovora, povezivanja s vašim telefonima i pametno življenjem općenito.

Sve što trebate nalazi se na vašem zglobu!

TalkBand B2 intuitivan je uređaj s kojim se upravlja i komunicira jednostavnim dodirom prsta po ekranu. Odaberite i prilagodite informacije koje želite imati dostupne na vašoj pametnoj narukvici. Postavite obavijesti, podsjetnike i alarme.

Ugodnije gledanje omogućava 0,73'' PMOLED ekran na dodir. Baterija traje čak 5 dana, što je sasvim dovoljno za nesmetano korištenje tijekom radnog tjedna.

Odlična dodatna značajka je mogućnost snimanja fotografija putem pametne narukvice koja se ponaša kao daljinski upravljač za vašu kameru. Sve što trebate napraviti je pritisnuti ikonicu na vašoj pametnoj narukvici.

 

Komunikacija

Već smo pokazali da ovo nije obična narukvica. Ona je uređaj nove generacije, opremljena s Bluetoothom kako bi mogli još kvalitetnije komunicirati gdje god se nalazili. Naime, narukvica ima odvojivu slušalicu koja je idealna za korištenje tijekom vožnje. Slušalica je opremljena s mikrofonom za redukciju buke kako bi vam pružila kristalno čisti zvuk.

Povezivost i dizajn

TalkBand B2 vaš je pametni suputnik modernog, premium dizajna i čistih linija. Kompatibilan je s pametnim telefonima koji rade na starijim verzijama operativnih sustava od Android v4.0 te iOS v7.0.

Osjetite potpunu slobodu s ovim narukvicama, bavite se sportom, krećite se i budite aktivni! Narukvice su otporne na prašinu i vodu!

Vježbanje

Kako bi pratili svoje aktivnosti narukvicu ne morate posebno prilagođavati. Ona automatski identificira aktivnost i procjenjuje potrošnju kalorija. Pratite svoje tjelesne funkcije prilikom trčanja, penjanja po stepenicama i bicikliranja. Narukvica će automatski procijeniti potrošnju kalorija, a rezultate poslati na vaš pametni telefon.

Ako vas zanimaju vaši obrasci spavanja, rezultate možete pratiti na tijekom cijele noći putem narukvice. Dobit ćete precizne i mjerljive rezultate o kvaliteti vašeg sna. 

Isprobajte funkciju pametnog alarma i budite se lakše.

Ukoliko imate dodatna pitanja, slobodno nam se javite

Nabavite svoj TalkBand

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel