Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 05. srpanj 2021.

Uskoro nam stiže nova vrhunska Huawei Watch serija i donosi dva modela – Watch 3 i Watch 3 Pro. Ovo su prvi pametni satovi koji donose Harmony OS operacijski sustav, dok su do sada Huawei satovi imali ugrađen Android OS. Oduševit ćeš se novim dostupnim aplikacijama, pametnim funkcijama, fenomenalnim zaslonom i dizajnom.

Nevjerojatno dobar zaslon spojen sa modernim dizajnom

Oba modela, opremljeni su sa velikim 1.43“ AMOLED zaslonom, rezolucije 466 x 466 i teži svega 63 grama. Iz Huawei tvrtke već smo navikli da će proizvesti lijep, moderan sat koji ćeš htjeti nositi cijeli dan bez obzira na aktivnosti, pa tako je slučaj i s ovim modelima. Okrugli, veliki zaslon sa jednim gumbom s desne strane i rotirajućom krunom, lijepo će pristajati svakom zapešću. Također, kod standardnog modela možeš birati između sive i crne boje remena koji može biti kožni ili lagana traka za sportske aktivnosti. Ukoliko se ipak odlučiš za Pro verziju možeš očekivati jači, izdržljiviji metalni remen.

Zaslon je priča za sebe, savršeno vidljiv i po najjačem suncu, a možeš uključiti i automatsko podešavanje svjetline koje u paru sa 60Hz razinom osvježenja zaslona daje nevjerojatne rezultate i brzo se prilagođava. Sigurno će te oduševiti i informacija da su oba modela vodootporna na 5ATM. Ukoliko svoj novi pametni sat želiš što više personalizirati to možeš napraviti pomoći više od 100 lica, od kojih su neka i animirana.

Nevjerojatna količina senzora i pametnih funkcija

Odlična nova funkcija je ugrađen termometar za mjerenje temperature, pa tako imaš još jedan koristan senzor za praćenje vlastitog zdravlja. Također, tu su tradicionalni senzori praćenje razine kisika u krvi, mjerenje otkucaja srca, prijeđenih koraka, potrošenih kalorija i razine stresa. Pratit će i kvalitetu i količinu sna i javljati putem obavijesti na čemu bi trebao poraditi. Jedna od vrlo korisnih funkcija je što može detektirati pad, pa automatski šalje SOS obavijesti prema unaprijed utvrđenom kontaktu. Za prave sportske tipove sigurno će biti od koristi više od 100 načina vježbanja, 19 profesionalnih načina i automatsko prepoznavanje 6 aktivnosti.

Odlučiš li se za Watch Pro oduševit ćeš se ugrađenim dvostrukim GPS-om koji će ti dati točniju lokaciju.

Baterija koju je nemoguće isprazniti

Oba modela pune se putem bežičnog punjača, dok će baterija Huawei Watch 3 pametnog sata izdržati 3 dana u pametnom načinu rada i 14 dana ako uključiš štednju baterije, kod Pro modela baterija je nešto jača. Izdržat će i do 5 dana u pametnom načinu rada, a 21 dan sa uključenom štednjom baterije.

Kupi već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel