Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 05. siječanj 2022.

U našoj bogatoj ponudi pametnih satova od sada možete potražiti i novi Huawei Watch Fit mini. Jednostavan i elegantan dizajn te zavidne tehničke karakteristike čine savršen spoj izgleda i funkcionalnosti – sve što trebaš u jednom pametnom satu. Što ti sve donosi novi Watch Fit mini pročitaj u nastavku.

 

 

S klasikom ne možete pogriješiti

Huawei Watch Fit mini karakterizira klasičan pravokutni dizajn koji u kombinaciji s tankim kožnim remenom odiše bezvremenskom elegancijom. Glatko zaobljeni rubovi metalnog kućišta blago su zlatne boje, a nježno zakrivljeno kućište izrađeno od legure aluminija savršeno pristaje obliku tvojeg zapešća te omogućuje izrazitu lakoću nošenja u svakoj situaciji.
Precizno dizajnirana kruna gotovo je neprimjetno integrirana u kućište te pruža lakoću upravljanja.

1.47“ AMOLED ekran relativno visoke rezolucije od 368x194 piksela pružit će odličnu preglednost. Na njemu možeš odabrati klasični brojčani prikaz sata ili jedno od 5 zadanih lica, a na Watch Face Store-u možeš birati između 300 različitih lica.

 

 

Bezbroj mogućnosti praćenja

Uz Huawei Watch Fit mini prati svoje zdravlje, ali i život. TruSleep 2.0 tehnologija omogućit će ti da pratiš svoje spavanje kroz 4 različita stadija sna – duboki san, lagani san, REM i drijemanje, a sve to uz 96%-tnu preciznost. Također ćeš primati prijedloge za bolje spavanje. SpO2 sustav za praćenje razine kisika u krvi upozorit će te kada je ona preniska budući da može imati negativne posljedice za zdravlje. Tu su također i TruSeen i TruRelax sustavi za praćenje rada srca te razine stresa u organizmu kako bi te podsjetili da udahneš duboko i smiriš se u stresnim situacijama uz vodič za disanje.  

Ukoliko si sportski tip, imaš mogućnost odabira između 96 različitih načina vježbanja, unutarnjih i vanjskih te nekoliko dnevnih ciljeva aktivnosti bilo u broju koraka, trajanju ili intenzitetu. Također, možeš pratiti i potrošnju kalorija te analizirati podatke u jednostavnim grafikonima kako bi lako pratio svoj napredak.

Za dugotrajnu izdržljivost pobrinut će baterija od 180 mAh koja će omogućiti korištenje i do 14 dana uz uobičajenu te 10 dana uz intenzivnu uporabu!

 

Kupi novi Huawei Watch Fit mini već danas

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel