Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 25. rujan 2020.

Dizajneri i inženjeri iz tvrtke Huawei ovaj put su oduševili izgledom i kvalitetnom Huawei Watch GT 2 Pro pametnog sata. Vrhunske karakteristike ovog sata saznaj u našem blogu.

Dizajn i zaslon Huawei Watch GT 2 Pro

Huawei Watch GT 2 Pro može se pohvaliti titanovim kućištem sa safirnim staklom i keramičkom stražnjom stranicom koja mu daje vrhunsku završnu obradu kakvu nismo navikli viđati s proračunskog kraja tržišta. 1,39-inčni OLED zaslon Huawei Watch GT 2 Pro oštar je, dubok, mastilan i prodoran te postaje dovoljno svijetao. Sjajna i koži prijateljska keramička poleđina osiguravaju ti ugodno nošenje. Možeš birati između 200 lica izgleda sata tako da se ono uvijek može prilagoditi tvom stilu tokom dana.

Karakteristike Huawei Watch GT 2 Pro

Ovaj prekrasni sat pruža ti sveobuhvatne podatke kao što su broj otkucaja srca, prosječna brzina, maksimalni nagib i bordanje na skijaškom terenu. Osim toga također možeš primati glasovna upozorenja ako bilo koji podatak premaši uobičajenu razinu.  Osim toga, iako Huawei Watch GT 2 Pro uključuje GPS, ima izvanmrežni način navigacije za snimanje trčanja, hodanja i vožnje bicikla. Na taj se način ruta sprema tako da nam ne treba ništa drugo za oporavak puta natrag.

Ovom su softveru dodali vanjskog pomoćnika koji izvještava o vremenima izlaska i zalaska sunca, mjesečeve faze, vremenskim upozorenjima i porastu i padu plime i oseke. Sve dobro promišljeno kako bi bilo koja aktivnost na otvorenom imala neku vrstu registracije.

Omiljena značajka koja je dodana u ovaj Huawei Watch GT 2 Pro svakako je podrška za  bežićno punjenje. Do 2 tjedna trajanja baterije pruža kontinuirano napajanje za tvoje svakodnevne životne aktivnosti. Za samo 5 minuta punjenja možeš ga koristiti do 10 sati.

Odaberi Huawei Watch GT 2 Pro

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel