Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 17. ožujak 2023.

U ponudi nam je dostupan vrhunski pametni sat Huawei Watch GT 3. Donosi ti nevjerojatno dugotrajnu bateriju, moderan dizajn i preko 100+ načina vježbanja. Što ti sve donosi saznaj u nastavku!

Profinjen, ali jednostavan dizajn

Okruglo kućište sata teži svega 42 grama, a debljina mu je samo 11 mm, zajedno sa narukvicom teži nešto više, ali je vrlo ugodan za nošenje kroz cijeli dan. Obzirom da je remen zamjenjiv, možeš staviti bilo kakav remen koji odgovara širini od 22 cm. Na desnoj strani kućišta nalaze se dvije tipke, dok je kruna rotirajuća i ima klik. Jednim klikom možeš ući u izbornik s aplikacijama, dok se daljnjom rotacijom možeš kretati po izborniku. Sat izgleda vrlo atraktivno, najviše zahvaljujući okvir sata koji je u ravnini sa zaslonom, pa izgleda kao da se sami zaslon preljeva preko rubova.

Sami zaslon sata veličine je 1.43“, AMOLED sa rezolucijom od 466x466 piksela te nevjerojatno dobre vidljivosti pri jakom osvjetljenju i suncu i ima automatsko prilagođavanje svjetline.

Prati sve što si zamisliš

Zahvaljujući poboljšanim senzorima Huawei Watch GT 3 vrlo precizno prati otkucaje srca i daje vrlo točne podatke razini kisika u krvi 24 sata dnevno i postavlja dnevne ciljeve kao što su ustajanje, čaša vode i vježbanje. Tu su također i standardne opcije kao što su praćenje prijeđenih koraka, razine stresa, kvaliteta sna, a svaki dan te može obavještavati o promjenama plime i oseke, promjenama u tlaku zraka u stvarnom vremenu te će upozoriti ako dolazi do drastičnijih vremenskih promjena.

Podržava više od 100 sportskih načina, a zahvaljujući naprednom ugrađenom GPS-u, Beidou, GLONASS-u, Galileo-u i QZSS satelitskom sustavu pružit će savršenu stabilnost signala za odlično vanjsko pozicioniranje. Ovo će sigurno biti odlična informacija za sve planinare i ljubitelje vanjskih aktivnosti. Jedna od odličnih funkcija je Route Back navigacija, koja će te voditi natrag ukoliko izgubiš upute i kompas. Huawei Watch GT 3 može se povezati i sad različitim spravama za vježbanje kao što su trake za trčanje, eliptik, sprava za veslanje i slično.

Podržava i bežično punjenje, tako da se ne trebaš brinuti oko prazne baterije, samo ga prisloni na poleđinu svog pametnog telefona ako zaboraviš punjač. Huawei Watch GT 3 od 46mm ima kapacitet trajanja baterije do 14 dana, dok će modelu sata od 42mm baterija potrajati i do 7 dana.

Kupi ga već danas 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel