Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 14. ožujak 2023.

Pametni satovi postaju sve popularniji u svijetu i to s dobrim razlogom. Nude praktičan i jednostavan način da ostanete povezani sa svojim telefonom i svim njegovim funkcijama, a Huawei GT 3 Pro jedna je od najboljih opcija. Nudi set moćnih performansi, koje malo koga ostavljaju ravnodušnim.

Kožni remen za cjelodnevan osjećaj ugodnosti

Huawei GT 3 Pro je elegantan i moderan sat koji odlično stoji na svakom zapešću. Dostupan je u varijanti s kožnim i keramičkim remenom tako da možete odabrati onu koja najbolje pristaje vašem stilu. Brojčanik sata je velik i lako čitljiv, sa živim bojama koje ga ističu. Sat izgleda i na dojam je visoke kvalitete. Zaslon od 1,43 inča prekriven je safirnim staklom, a ostatak je izrađen od brušenog titana s mat površinom koji daju dodatan dašak luksuznosti.

 

Izvor: mobis.hr

Moćne značajke koje ga čine doista pametnim satom

Huawei GT3 Pro nije samo lijep, već je također prepun značajki koje ga čine istinski pametnim satom. Možete primati obavijesti sa svog telefona izravno na sat, tako da nikada nećete propustiti važnu poruku ili poziv. Također možete kontrolirati reprodukciju glazbe i koristiti glasovne naredbe za upravljanje telefonom, sve sa svog zapešća.

Jedna od najboljih stvari o Huawei GT3 Pro je njegova sposobnost praćenja fitnessa. Može pratiti vaše otkucaje srca, pratiti vaše treninge, pa čak vam i dati personalizirane savjete za treniranje koji će vam pomoći da postignete svoje fitness ciljeve. Ako ste netko tko voli trenirati vani, sat ima ugrađeni GPS, tako da možete pratiti svoja trčanja ili planinarenja bez potrebe da sa sobom nosite mobitel.

Ali, možda najdojmljivija značajka Huawei GT3 Pro je napredno praćenje zdravlja - uključuje SpO2 senzor koji mjeri razinu kisika u krvi. To vam može pomoći da pratite svoje cjelokupno zdravlje i otkrijete potencijalne probleme prije nego što postanu ozbiljniji. Sat također uključuje praćenje stresa, praćenje spavanja i još mnogo toga.

 

Baterija koja može izdržati 14 dana

Trajanje baterije još je jedno područje u kojem Huawei GT3 Pro zaista blista. Može trajati do 14 dana s jednim punjenjem, ovisno o korištenju. To znači da ga možete nositi cijeli dan, svaki dan, bez brige o stalnom punjenju. Watch GT 3 Pro nema kontakte za punjenje jer se puni bežično putem Qi standarda.

 

Je li sat podešen za rad na Android ili iOS sustavu?

Huawei Watch GT 3 Pro je kompatibilan sa svim pametnim telefonima od Android 6.0, Harmony OS 2 ili iOS 9.0 i podržava Bluetooth 5.2. Tako da nemate brige da vam sat neće raidti, samo ga je potrebno upariti s vašim pametnim telefonom.

 

Kupi Huawei GT 3 Pro pametni sat i uštedi

Sve u svemu, Huawei GT3 Pro je pametni sat koji nudi impresivan raspon značajki i mogućnosti. To je moderan i funkcionalan dodatak koji vam može pomoći da ostanete povezani i organizirani dok ste u pokretu. Sa svojim elegantnim dizajnom, dugim trajanjem baterije i naprednim praćenjem zdravlja, izvrstan je izbor za svakoga tko želi nadograditi svoj stil i održati svoje zdravlje. Na mobis.hr webshopu nalazi se na super akciji do čak 21%! Provjeri ponudu na linku.


 
Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel