Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 15. rujan 2016.

iPhone 6S opremljen je s jednim od najboljih ekrana na tržištu. Donosimo vam nekoliko najvažnijih prednosti zaslona ovog iznimnog i popularnog mobitela. 

Retina zaslon

Retina zasloni namijenjeni su za Apple modele pametnih telefona. Krenuli su od filozofije Steve Jobsa o važnosti izrazito visoke gustoće piksela i rezolucije kako bi korisnici dobili najčišću i najkvalitetniju sliku. To znači da korisnik ne može uočiti pojedine piksele na slici.

Veličina ekrana

Iako postoji veliki broj korisnika pametnih telefona koji žele veće dimenzije ekrana, smatra se da je veličina ekrana od 4,7'' do 5,2'' idealna za gledanje različitih sadržaja, ali i nošenje. Upravo je 4,7'' veličina modela iPhone 6S! Zaslon je širok i sadrži pozadinsko LED osvjetljenje.

Gledanje fotografija, video zapisa ili različitih dokumenata bit će puno ugodnije.

Rezolucija i gustoća piksela

Želite kvalitetnu i čistu sliku? Rezolucija na iPhone 6S iznosi 1334 x 750 piksela, dok gustoća piksela iznosi 326 ppi. iPhone 6S pozitivno će vas šokirati već pri prvom korištenju.

3D Touch

3D touch naprednija je verzija Multi-Touch verzije! Naime, iPhone prepoznaje jačinu pritiska na ekranu, što znači da će sve radnje na ekranu biti brže i puno jednostavnije. Osim toga, Taptic Engine daje automatsku, opipljivu povratnu informaciju.

Dodatne zaštite

Ekran na iPhone 6S modelu sadrži i oleofobnu oblogu otpornu na otiske prstiju. Zato da bi očistili ekran na Appleovim proizvodima sve što trebate je obrisati ga s mekanom krpicom koja ne ostavlja dlačice. Također, staklo je dodatno ojačano i ionizirano.

Tako će svi vaši video zapisi snimljeni u 4K rezoluciji s 12-megapikselnom kamerom biti još životopisniji i ljepši. Za sve dodatne informacije tu je uvijek Siri!

Potražite iPhone 6S u našoj ponudi!

 

Izvor fotografija: Pixabay. Copyright and licence: Free to Use.

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel