Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 10. srpanj 2020.

Samsung nam je predstavio Galaxy A seriju i svi smo oduševljeni. Mnoštvo modela, zanimljiv mladenački dizajn, specifikacije koje oduševljavaju i prihvatljiva cijena. Pitaš kako u mnoštvu odličnih telefona naći savršen za sebe? Odgovore na to pitanje daje ti mobis.hr tim!

Za ljubitelje filmova

Ako prijatelji tebe pitaju što je novo na Netflixu i tebe bi birali kao joker zovi kad su serije u pitanju onda je pravi mobitel za tebe Samsung Galaxy A71.  Njegove veliki 6.7" zaslon savršen je za gledanje filmova kada se nalaziš u tramvaju ili vlaku, a baterija kapaciteta 4000 mAh osigurava ti da se ne moraš brinuti da će ti se mobitel brzo isprazniti.

Želim Samsung Galaxy A71!

Za ljubitelje fotografije

Ako te frendovi zafrkavaju da si influencer, a tvoje fotografije na instagramu su tema mnogih kava onda biraj Samsung A51! Njegova četverostruka kamera sastoji se od 48 širokokutne kamere, 12 MP ultra širokokutne kamere, 5 MP makro kamera te 2 MP kamere sa senzorom dubine.

Ova kombinacija kamera daje ti vrhunske fotografije okoline, odličan kontrast, profesionalni bokeh efekt i mogućnost fotografiranja oku jedva vidljivih stvari. Sve što ti treba, zar ne?

Želim Samsung Galaxy A51!

Za one koji ne ispuštaju mobitel iz ruku

Ako si jedan/jedna od onih koji kažu da im prijatelji žive u telefonu i da ne mogu bez njega onda je za tebe Samsung A21s! Nevjerojatan Infinity-U zaslon veličine 6.1" i četverostruka kamera ispunit će tvoje slobodno vrijeme bilo da gledaš filmove ili testiraš svoju kreativnost. Ipak ono što će te oduševit je nevjerojatna baterija kapaciteta 5000 mAh koja traje cijeli dan i kod najzahtjevnijih korisnika! 

Želim Samsung Galaxy A21s!

 

Samsung Galaxy A serija

Samsung Galaxy A serija prepoznatljiva je po svom mladenačkom dizajnu i žarkim bojama. Odlične specifikacije, veliki, pregledni zasloni i kamere koje inače krase modele više klase čine ove mobitele jednima od najpoželjnijih na tržištu. 

Pogledaj sve modele Samsung Galaxy A serije!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel