Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 02. lipanj 2021.

Bliži nam se ljeto i vrijeme godišnjih odmora, a to znači samo jedno, plaža, more, sunce i dani uživanja. Savršeni partneri koje uvijek možeš ponijet sa sobom na plažu su odlični JBL zvučnici i slušalice. Bilo da organiziraš zabavu na plaži, želiš podignuti atmosferu ili sam uživati u glazbi, donose ti vrhunski zvuk gdje god se nalaziš.

Kompaktnost prije svega

Ljubitelj si manjih, kompaktnijih uređaja, ali sa jednako kvalitetnim zvukom i funkcijama? Za tebe su stvoreni JBL GO 2 ili JBL Clip 4 prijenosni bluetooth zvučnici. Možeš ih upariti sa pametnih telefonom ili tabletom i uživati u reprodukciji glazbe više od 5 sati na jednom punjenju. Zvučnici su otporni na prašinu i na udarce, a također su vodootporni što znači da nećeš imati nikakvih problema ukoliko ih poprskaš vodom. Zvučnici omogućavaju kvalitetnu reprodukciju glazbe čak i ako je baterija slaba.

Za fenomenalnu atmosferu sa najkvalitetnijim zvukom

Ovi impresivni zvučnici ostavit će te bez daha! Otporni na bilo kakve vanjske uvjete, vrlo su izdržljivi, a donose ti nevjerojatnu kvalitetu zvuka koji možeš ponijeti sa sobom gdje god da ideš.

Biraj JBL Flip 5, za odličan izraženi bas, dok će ti baterija izdržati više od 12 sati neprekidne reprodukcije glazbe. Za još više glazbe tu je JBL Charge 4 prijenosni zvučnik koji u sebi ima ugrađen i powerbank, a na njega se mogu spojiti čak dva mobitela ili tableta. Baterija od 7,500 mAh potrajat će ti i do 20 sati.

Za prave zaljubljenike u zabave savršeno će se uklopiti JBL Xtreme 3 ili Boombox 2 prijenosni zvučnici. Neće ih oštetiti ni voda ni prašina, a za savršeni zvuk tu je JBL Pro Sound, dok će ti ručka olakšati prijenos ovog ljubimca gdje god da ideš. JBL Xtreme 3 ima veliku bateriju koja će ti potrajati više od 15 sati, dok ćeš uz JBL Boombox 2 imati 24 sata neprekidne zabave.

Slušalice bez konkurencije

JBL slušalice pogodne su za sve! Ukoliko si gamer, biraj JBL Quantum One Gaming slušalice koje ti omogućuju korištenje 3D pozicioniranja zvuka na računalu i prenose ga vrlo precizno. Slušalice su jako ugodne za nošenje zahvaljujući memorijskim jastučićima za uši. Također, opremljene su mikrofonom koji je fleksibilan i pruža kristalno čist zvuk govora.

Za sve koji glazbu vole ponijeti gdje god da idu, tu su old school JBL Live bežične slušalice. Odlično uklanjanju aktivnu buku oko tebe, dok ti možeš uživati u glazbi u potpunosti. Funkcija Ambient Aware pojačava ambijentalne zvukove, tako da sigurno možeš hodati po gradu ili prijeći cestu. Slušalice jednostavno možeš povezati putem Bluetootha sa svojim pametnim telefonom, laptopom ili tabletom, a vrlo su udobne za nošenje cijeli dan, zahvaljujući mekanim čepićima i jastučićima za uši. Mogu reproducirati glazbu i do 40 sati bez prekida, a za samo 10 minuta možeš ih napuniti za još 4 sata korištenja.

Biraj JBL Tune bežične slušalice i oduševi se kvalitetom zvuka u elegantnom i kompaktnom dizajnu. Ponesi ih sa sobom gdje god da ideš jer stanu u svaki džep. Slušalice se automatski povezuju sa tvojim uređajem čim ih izvadiš iz kutijice. Uživaj u glazbi i do 32 sata na jednom punjenju, a možeš ih nositi i cijeli dan bez da primjetiš, zahvaljujući ergonomskom dizajnu koji savršeno pristaje u svako uho.

Želim JBL već danas

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel