Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 13. studeni 2020.

Na tržište nam je stigao novi model iz Google-a, Google Pixel 5. Ako voliš kompaktan, minimalistički dizajn, izvrsno korisničko iskustvo i nevjerojatno dugotrajnu bateriju onda je ovo pravi mobitel za tebe.

Baterija koja sa sigurnošću traje cijeli dan uz cjelodnevno korištenje

U ovom pogledu, Google je briljirao i definitivno se poboljšao u odnosu na prethodne modele. Baterija je kapaciteta 4,080mAh s kojom se može bez problema koristiti mobitel do 8 sati bez punjenja. Također, Google je uveo i ekstremni način štednje baterije u kojem odlučuješ koje aplikacije želiš pauzirati a koje želiš koristiti. Time se, kažu iz Google-a, dobiva dodatnih 48 sati korištenja baterije.

Odlična kamera – jedan feature koji se nije mijenjao kod Google modela

Google Pixel 5 kamera reproducira fotografije koje su oštre, kontrastne, dobro uravnotežuju svjetlost i sjene i nevjerojatno dobro rade pri slabom osvjetljenju. Na stražnjoj strani nalaze se dvije kamere, primarna od 12 MP i sekundarna, ultra širokokutna od 16 MP. Na prednjoj strani nalazi se kamera od 8 MP. Također, za HDR+ feature napravili su ozbiljnu nadogradnju, automatsko fotografiranje u različitim ekspozicijama što bi trebalo rezultirati boljim, kvalitetnijim i oštrijim fotografijama.  Noćni način, jedna fantastična opcija ovog mobitela, također ima opciju portretnog načina.

Moderan, jednostavan dizajn uz vrhunski procesor

Ovaj manji, kompaktan uređaj dolazi u dvije boje, crnoj i zelenoj, i 6“ OLED zaslonom. Tijelo mobitela u u potpunosti izrađeno od aluminija što štedi na težini i daje mu određenu tankoću, uz to ima i IP68 certifikat otpornosti na vodu i prašinu.

Pokreće ga Snapdragon 765G koji je radi dovoljn brzo i glatko u svakodnevnoj uporabi. Uparen je sa 8 GB radne memorije što je i više nego dovoljno za neometani multitasking i 128 GB interne memorije što je također dovoljno za pohranjivanje svih željenih sadržaja.
 

Kupi svoj novi Google model

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel