Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 06. srpanj 2021.

Dronovi marke JJRC izvrsni su ako voliš brzinu i voliš letjeti svojom bespilotnim letjelicom do maksimuma. Još jedna činjenica koju bi trebao znati jest da je cijena JJRC dronova pristupačna, pa je savršen izbor ako tražiš pristupačan, ali brz dron.

JJRC dronovi kao sjajan početak za sve koji sanjaju o visokom letu

Ako si ljubitelj fotografija iz ptičje perspektive onda je JJRC dron pravi izbor za tebe. Modernog i kompaktnog dizajna te vrhunskim fotoaparatom sa odličnim senzorom zadovoljit će potrebe i najvećih kritičara. Ako tražiš kompaktan dron koji ti doslovno može stati u džep onda su JJRC H56 i JJRC H36 pravi izbor za tebe. Imaju funkciju 360°, način rada s tri brzine, zadržavanje nadmorske visine i mnoge druge mogućnosti. Jednostavno mu naredite gdje će ići, a pritiskom na jednu tipku dron vratite na početnu točku. Nije potreban napor, a svaki početnik može letjeti s JJRC dronom.

Za fenomenalne videozapise i fotografije

Lako upravljaj dronom putem aplikacije i preko načina upravljanja senzorom gravitacije. Prijenos slike i videozapisa može se prenijeti izravno na tvoj pametni telefon u stvarnom vremenu. Sa JJRC H60 modelom drona iskoristi svaki impresivan trenutak koji ćeš zabilježiti njegovom 720P HD kamerom. Ovaj dron opremljen je naprednim senzorom barometra, a može izvoditi stabilne leteće i isporučiti zračne fotografije. JJRC H60 dron ima ugrađena bijela i crvena svijetla koja pomažu u navigaciji drona u noćnim uvjetima.

Naruči svoj JJRC dron već danas!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel