Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 12. veljača 2020.

Saznaj kako napraviti prednarudžbu za svoj novi Samsung Galaxy S20+ i S20 Ultra. Uz njih na odličnoj promociji dobivaš i Samsung Galaxy Buds+ bežične slušalice. Prije početka postupka registracije za sudjelovanje u predmetnoj promotivnoj akciji, molimo pročitaj ove Uvjete korištenja (u nastavku „Uvjeti“).

Trajanje odlične promocije za novu Samsung Galaxy S20 seriju

Svi kupci (privatni i poslovnik korisnici) koji u promotivnom razdoblju od 11. veljače 2020. do 8. ožujka 2020. ili do isteka zaliha kupe jedan od odabranih Samsung Galaxy S20 modela na poklon dobivaju Samsung Galaxy Buds+ slušalice. 

Što trebaš napraviti kako bi super Samsung Galaxy poklon stigao na tvoju adresu?

1. Napravi prednarudžbu na mobis.hr 

Napravi prednarudžbu za novi Samsung Galaxy S20+ ili S20 Ultra putem mobis.hr webshopa do 8. ožujka 2020. 

2. Pričekaj da tvoj mobitel bude spreman za preuzimanje

Mobitele kupljene u promotivnom razdoblju putem prednarudžbi moći ćeš preuzeti tri dana prije službenog početka prodaje, 10. ožujka 2020. Preuzimanje možeš napraviti osobno u mobis.hr poslovnici u Radničkoj 1A ili ako uređaj kupuješ putem webshopa, stići će dostavom na tvoju adresu.

3. Izvrši registraciju putem Samsung Members aplikacije

Nakon toga, na svom novom Samsung Galaxy S20+ i Samsung Galaxy S20 Ultra trebaš izvršiti registraciju najkasnije do 31. ožujka 2020. putem Samsung Members aplikacije. 

4. Slušalice stižu na tvoju adresu

Slušalice će stići poštom na adresu, bez naplate dostave. Dostava Samsung Galaxy Buds+ bežičnih slušalica krajnjim korisnicima koji su izvršili registraciju unutar Samsung Members aplikacije u skladu s ovim Uvjetima bit će izvršena u razdoblju od 15. travnja do najkasnije 30. travnja 2020. na adresu navedenu prilikom registracije unutar Samsung Members aplikacije.

Službena prodaja modela iz Samsung Galaxy S20 serije počinje 13. ožujka 2020. 

Kako izvršiti registraciju putem Samsung Members aplikacije? 

U Samsung Member aplikaciju na svom novom mobitelu do 31. ožujka 2020. potrebno je unijeti podatke potrebne za sudjelovanje i dostavu poklon Samsung Galaxy Buds+ bežičnih slušalica: 

-    ime i prezime korisnika novog Samsung Galaxy S20+ ili S20 Ultra mobitela 

-    e-mail adresa korisnika 

-    točna kućna adresa korisnika (radi dostave Samsung Galaxy Buds+ bežičnih slušalica)

-    IMEI broj i serijskih broj kupljenog Samsung Galaxy S20+ ili S20 Ultra mobitela

-    prikaz fiskalnog računa ili otpremnice za kupljeni Samsung Galaxy S20+ ili S20 Ultra mobitel

Odabirom odnosno klikom na tipku za slanje podataka, korisnik dostavlja podatke Samsungu koji će provjeriti odgovaraju li podaci Uvjetima za sudjelovanje te korisnik daje svoju izričitu suglasnost za korištenje korisnikovih osobnih podataka u skladu s Uvjetima promocije.

Suglasnost s Uvjetima je nužna kako bi postupak registracije bio uspješan. 

Ako su podaci uneseni prilikom registracije sukladni Uvjetima, korisniku će biti dostavljene Samsung Galaxy Buds+ slušalice na adresu u razdoblju od 15. do 30. travnja 2020. 

NAPOMENA:

Uvjet za ostvarenje prava na Samsung Galaxy Buds+ bežične slušalice je registracija putem aplikacije Samsung Members. Za uspješno izvršenje navedene registracije nužno je da postavke Samsung Galaxy S20+ odnosno Samsung Galaxy S20 Ultra uređaja putem kojega se vrši registracija budu isključivo na hrvatskom jeziku.

 

Napravi prednarudžbu danas

Upotreba osobnih podataka

Osobni podaci korisnika navedeni u postupku registracije ovih Uvjeta bit će prikupljeni i obrađeni u skladu sa Samsung pravilima privatnosti i zaštite osobnih podataka i ovim Uvjetima, kao i u skladu s relevantnim propisima Republike Hrvatske o zaštiti osobnih podataka. 

Svrha prikupljanja osobnih podataka korisnika je provjera ispunjavanja uvjeta za sudjelovanje u predmetnoj promociji te utvrđivanje adrese za dostavu poklon Samsung Galaxy Buds+ bežičnih slušalica.

Osobni podaci korisnika koji će biti prikupljeni u okviru predmetne promocije bit će dostupni sljedećim subjektima:

- Samsung Electronics Austria GmbH, putem Samsung Electronics Austria GmbH, Podružnice Zagreb, Radnička cesta 37, Zagreb, Hrvatska, u svojstvu voditelja zbirke osobnih podataka,

- ugovornim partnerima voditelja zbirke osobnih podataka odnosno podizvođačima u svojstvu izvršitelja obrade osobnih podataka, sa svrhom evidencije sudionika i izvršenja dostave poklon uređaja sukladno ovim Uvjetima.

Voditelj zbirke osobnih podataka i izvršitelji obrade osobnih podataka će s prikupljenim osobnim podacima postupati u skladu sa Samsung pravilima privatnosti i zaštite osobnih podataka, kao i u skladu s relevantnim propisima Republike Hrvatske te ih neće proslijediti trećim stranama.

Prikupljanje osobnih podataka u okviru predmetne promocije je dobrovoljno. U slučaju da korisnik odluči ne podijeliti svoje osobne podatke sa Samsungom, korisnik neće ostvariti mogućnost sudjelovanja u predmetnoj promociji odnosno primanja poklon Samsung Galaxy Buds+ bežičnih slušalica.

Voditelj zbirke osobnih podataka će na zahtjev korisnika dopuniti, izmijeniti ili brisati osobne podatke korisnika ako su podaci nepotpuni, netočni ili neažurni te ako njihova obrada nije u skladu sa zakonom.

Izmjene uvjeta promotivne akcije

Samsung zadržava pravo da u bilo koje vrijeme, iz opravdanih razloga, napravi izmjene ovih Uvjeta, uz obvezu da iste, bez odlaganja, objavi. Ukoliko će navedene izmjene uključivati izmjenu uvjeta korištenja osobnih podataka, Samsung se obvezuje zatražiti suglasnost za istu od korisnika koji su u okviru ove promocije dostavili Samsungu svoje osobne podatke

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel