Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 27. prosinac 2022.

Tijekom protekle tri godine postojalo je nekoliko opcija kako nabaviti aplikacije na Huawei pametnim telefonima. Nažalost, neke opcije su uključivale toliko rigorozne procese koje prosječan korisnik nije mogao ili nije imao volje izvoditi. Neke opcije su bile i riskantne - korisnici bi mogli blokirati svoje telefone. Međutim, postoji jednostavan i izravan način za preuzimanje aplikacija iz Trgovine Play na Huawei telefone.

GSPACE

Alat Gspace dostupan je za besplatno preuzimanje u Huawei AppGallery. Čak ga je i sam Huawei odobrio kao sigurnim za upotrebu, što ide dodatno u prilog korištenju ovog alata. Ljepota Gspacea leži u tome što je vrlo jednostavan za korištenje i omogućuje korisnicima preuzimanje aplikacija s punom funkcionalnošću. Bitno je napomenuti da su ovo prave, originalne aplikacije, a ne njihove web verzije. Ova je značajka dostupna besplatno, ali dolazi s oglasima. Ako ne želite imati oglase, možete kupiti i verziju bez oglasa za manje od 20 USD.

Aplikacije u Gspaceu funkcioniraju potpuno normalno, no jedina razlika je da se neće ažurirati automatski, već ćete morati ući u Gspace, otići u Trgovinu Play i instalirati najnoviju verziju.

Jedna od najnovijih i vrlo praktičnih inovacija Gspace alata je mogućnost postavljanja prečaca do aplikacija na radnoj površini čime imate puno lakši pristup svim Google aplikacijama. A sada, jednostavno pretražite Gspace u aplikaciji i instalirajte ga. Evo vodiča korak po korak kako da to učinite:

1. Korak

Uđite u AppGallery na svom Huawei uređaju u kojoj i inače radite instalaciju novih aplikacija.

Izvor: huawei.com

2. Korak

Kada uđete u AppGallery, pretražite, a zatim i preuzmite aplikaciju Gspace. Preuzimanjem ove aplikacije imat ćete izravan pristup svim željenim Google aplikacijama, kao što su YouTube, Gmail, Instagram, Google Maps, Google Play i slično. Kada dodirnete aplikacije koje želite, one će se preuzeti putem Google Playa.

                                                                     

Izvor: huawei.com

3. Korak

Prijavite se u svoj Google račun kako biste imali pristup Google aplikacijama. Aplikacije će biti preuzete putem Google Playa na vaš telefon i pojavit će se automatski u novoj aplikaciji Gspace.

   

Izvor: huawei.com

4. Korak

Vaše aplikacije se sada nalaze unutar Gspacea, no nova značajka ovog alata je da možete postaviti prečac na početni zaslon za sve preuzete aplikacije. Pritisnite na ikonu aplikacije u Gspaceu, odaberite 'kreiraj prečac' i pozicionirajte željenu aplikaciju na početni zaslon.

 

Izvor: huawei.com

 

Kada će ovaj trgovinski rat između Kine i SAD-a prestati još uvijek nije poznato, no Huawei je teško zaustaviti. Kineski div je izdao više pametnih telefona visokog profila otkako je zabrana stupila na snagu, a za očekivati je i da su nove linije telefona na putu. Huawei je svakako osmislio odličnu i vrlo jednostavnu alternativu kako pristupiti svim aplikacijama koje su vam potrebne. Instalirajte Gspace i uživajte u svim pogodnostima koje vam vaš Huawei uređaj pruža.

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel