Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 22. travanj 2020.

22. travnja u svijetu se obilježava kao „Dan planeta Zemlje i sigurno se pitate kako mi svi možemo doprinjeti očuvanju okoliša. Što bi rekao/rekla da ti kažemo da možeš krenuti od sitnih stvari poput maskice za tvoj telefon? Ne vjeruješ? Nastavi čitati.

Maskice od biorazgradivog materijala

Mobilna industrija je jedna od najvećih na svijetu po ostvarenju dobiti. Prema istraživanjima Sjedinjenih Američkih Država 2016. 79% korisnika pametnih telefona koristi neku vrstu zaštitnih maskica . Prema predviđanjima u 2020. godini oko 2,8 milijuna ljudi će imati pametni telefon i s tom brojkom raste broj proizvodnje zaštitnih maskica. Dobro smo upoznati s činjenicom da jedan od najvećih zagađivača okoliša je plastika. Plastici je potrebno oko 80 godina kako bih se razgradila.

Ovom problemu na najbolji način je pristupio brand Forever koji je lansirao biorazgradive maskice.

BIOIO zaštitne maskice – prijatelji okoliša

Forever je lansirao svoj prvi eco friendly proizvod i stvorio inovativni 100% razgradivi materijal koji čuva tvoj mobitel.

Maskice su ugodne na dodir i dolaze u veselim bojima. Prije svega BIOIO maskice su tanke i ne dodaju volumen tvom telefonu. Potpuno su kompatibilne s telefonom i osiguravaju dostupnost svih tipki i priključaka. Također, potrebno je naglasiti da su kompatibilne i s indukcijskim punjenjem.

Bioio maskice štite tvoj telefon od neželjenih ogrebotina, prašine, nečistoće i čuvaju ga prilikom pada. Važno je naglasiti da se proizvodnjom BIOIO maskica ne emitiraju štetni plinovi u okoliš.

Mi smo se odlučili za eko maskice, sada je tvoj red.

Pogledaj ponudu Bioio maskica

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel