Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 23. listopad 2020.

Iz Xiaomi obitelji dolaze nam dva nova modela romobila. Xiaomi Mi električni romobil 1S i Xiaomi Mi električni romobil Essential.
 

Oba romobila krasi elegantan i jednostavan dizajn koji će cijeniti svi. Ističe se jer je dizajniran za udobnost u pokretu i možeš ga pohraniti bez problema, zahvaljujući činjenici da se može sastaviti za samo 3 sekunde. Također, vrlo je malih dimenzija tako da se može pohraniti u bilo koji ormar ili prtljažnik automobila.
 

Značajke za sigurnu vožnju

Obzirom da se iz Xiaomija jako brinu o sigurnosti korisnika ali i pješaka poboljšali su prednji i stražnji sustav kočenja pa su tako uveli kraći put kočenja za sigurniju vožnju. Tako se kod kočenja, prednji i stražnji sustav aktiviraju jedan za drugim skraćujući put kočenja što rezultira sigurnijim zaustavljanjem.

Još jedna od zanimljivih a bitnih značajki je da se romobili moraju aktivirati tako da se povežu na Mi Home aplikaciju putem Bluetootha, te je potrebno pogledati video o sigurnoj vožnji. Nakon toga, nudi se opcija aktivacije romobila i on dobiva svoju punu brzinu.

Aplikacija će koristiti svima, jer prati prijeđene kilometre, prosječnu brzinu, postotak baterije, dok je najvažnija funkcija, zaključavanje romobila od krađe odnosno pokretanje romobila od treće osobe.

Kupi svoj novi Xiaomi romobil u mobis.hr!

 

 
Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Komentari (1)
Želimir Gunčević 22.08.2023.
Kako instalirati MI Home aplikaciju za električni romobil Xiaomi na mobitel i podesiti romobil?
Odgovori

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel