Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 06. srpanj 2021.

U vremenima u kojima se nalazimo, svi se trudimo držati distancu. Ako uz to još možemo štiti okoliš i uštedjeti onda je to savršena kombinacija. Glavni pokretač dobrih i zdravih odluka je Xiaomi električni romobil!

1. Povoljna cijena romobila i ušteda na gorivu

Xiaomi električni romobil je odlična odluka, ako želiš uštedjeti na gorivu! Romobil pokreće struja, a ugrađena baterija ti daje mogućnost da te romobil preveze do 45 km sa samo jednim punjenjem. Uz to uređaj pohranjuje kinetičku energiju i pretvara je u dodatnu struju koja ga pokreće.
 

2. Izbjegavanje prometnih gužvi i ušteda vremena

Prometne gužve su nešto što ti može pokvariti cijeli dan. Xiaomi električni romobili daju ti mogućnost da stigneš na posao sigurno i brzo. I ne, ne moraš se brinuti da će ti dugo trebati , jer ovaj romobil postiže brzinu do 25km/h! Sigurnost mu daju i prednja te stražnja svijetla s kojima je uočljiv na cesti, dvostruki sustav kočnica, a posebno dizajnirane gume apsorbiraju vožnju po lošijem terenu. Više nema izlika!

3. Izbjegavanje javnog prijevoza

Javni prijevoz nam zadaje još više muke, nego prometne gužve! Ako više nikad ne želiš kasniti na posao jer tramvaj nije došao, bus ti kasni ili vlak ne vozi, vrijeme je za nove odluke. Iskoristi prednosti Xiaomi električnih romobila i vozi se na posao s njim. Romobil je jednostavno sklopiv u tri poteza pa ga možeš smjestiti ispod svog radnog stola kada dođeš na posao. 

4. Kretanje na svježem zrak djeluje opuštajuće

Nema boljeg razbuđivanja nego lagana vožnja na svježem, jutarnjem zraku dok ideš na posao. Dok gledaš pretrpane tramvaje, ljude koji čekaju autobus ili svoje prijatelje koji idu pješke na posao ti uživaj u svim dobrobitima električnog romobila. Također, savršena je opcija za izbjegavanje vručine u gradskom prijevozu. Kada imaš slobodnog vremena dogovori se s prijateljima i krenite u avanturu po gradu!

5. Čuva okoliš jer ne ispušta štetne plinove

Budi ekološki osviješten i odaberi prijevoz koji ne šteti okolišu! Xiaomi električni romobili idu na struju i ne zagađuje zrak oko tebe. Osim toga ovaj romobil omogućava ti tri vrste vožnje: eko vožnja, standardna vožnja i sportska vožnja. Prilikom eko vožnje trošiš manje struje nego u standardnoj vožnji, a potrošnju možeš pratiti kroz aplikaciju.

Mi smo odlučili da je ovo savršen prijevoz za nas. Koja je tvoja odluka?

 

Želim Xiaomi električni romobil!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel