Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 27. svibanj 2022.

Ljeto je pred vratima, a s njime i visoke temperature. Gužve u prometu po vrućini te vožnja javnim prijevozom ili biciklom može biti poprilično zamorna pogotovo kada putujete na posao ili s posla. O idealnom rješenju pisat ćemo u ovom blogu, a to su upravo električni romobili koji u posljednje vrijeme postaju sve veći hit. Koje su prednosti električnih romobila te koji su najbolji iz naše ponude saznaj u nastavku.

Prednosti

Električni romobili napravljeni su život u gradu učine lakšim i jednostavnijim. Idealni su za izbjegavanje gradske prometne gužve i vožnje u javnom prijevozu gdje često može biti vruće i zagušljivo. Većina ih postiže brzinu od oko 20-25 km/h što je odlično da svugdje stigneš bezbrižno i na vrijeme, pogotovo ako se radi o relacijama od nekoliko kilometara. Na jednom punjenju uglavnom ćeš se moći voziti 30-ak kilometara što je idealno za gradsku vožnju, bilo da putuješ na posao, obavljaš neke druge obaveze ili ideš na kavu. Romobili također imaju dovoljno široke i čvrste gume da se ne moraš brinuti oko prelaženja preko manjih prepreka te su sklopivi i zauzimaju vrlo malo prostora pa ukoliko primjerice putuješ u drugi grad, svoj romobil možeš prevesti autom te tamo uživati u vožnji.  

 

Koji odabrati?

U našoj ponudi pronaći ćete više modela električnih romobila proizvođača Xiaomi i Neon koji će zasigurno zadovoljiti tvoje potrebe bez obzira tražiš li nešto „jače“ za svakodnevno korištenje ili romobil za povremenu vožnju do dućana. U nastavku ćemo izdvojiti dva vrlo popularna modela koja odgovaraju svakom tipu korisnika!

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential

Essential nudi odličan omjer cijene i kvalitete te je izvrstan odabir za one koji traže romobil za opuštene vožnje na kraćim relacijama. Postiže brzinu do 20 km/h što će biti idealno za vožnju kroz gradsku gužvu, a 5100 mAh baterija bit će dovoljna za 20 kilometara vožnje. Romobil ima napredan sustav kočenja, udoban je u vožnji te je lako sklopiv – sklapa se u svega 3 sekunde.
Na LED zaslonu pratit ćeš bitne podatke o romobilu prilikom vožnje poput brzine, statusa baterije i ostalog, a romobil je potrebno povezati sa Xiaomi aplikacijom kako bi se aktivirao. Aplikacija također nudi i praćenje brzine, postotka baterije i prijeđenih kilometara te opciju zaključavanja romobila.

Xiaomi Mi Electric Scooter 3

Electric Scooter 3 pravi je odabir za one koji romobilom žele svakodnevno putovati na posao i voziti dulje relacije.
Snažan motor jačine do 600W omogućit će maksimalnu brzinu od 25 km/h te će bez problema savladati i brdovite dijelove puta tako da ćeš svugdje stići brzo i sigurno. Tri načina rada – pješački, standardni i sportski prilagodit će se tvojim potrebama u određenom trenutku, a s baterijom kapaciteta od čak 7650 mAh vozit ćeš se i do 30km sa samo jednim punjenjem. Uz brojne napredne značajke, Electric Scooter 3 ima velike 8.5“ gume koje odlično apsorbiraju udarce i prilagođavaju se podlozi, a tu je i napredan dvostruki sustav kočenja s E-ABS anti-lock načinom.
Također se povezuje s aplikacijom za praćenje važnih podataka tijekom vožnje.

 

Odaberi svoj novi električni romobil!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel