Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 11. veljača 2021.

Početkom godine predstavljen je novi killer flagship Xiaomi Mi 11, a uz njega predstavili su i druga dva nova proizvoda, Mi Electric Scooter Pro 2 i Mi LED Q1 75". Xiaomi Mi 11 pametni telefon oduševljava svojim specifikacijama, veliki 6,81“ OLED zaslon sa QHD+ rezolucijom, super brzo punjenje i vrhunska kamera od 108MP, a to su samo neke od značajki koje te čekaju.

U nastavku ti donosimo detaljan pregled novog, modernog kruzera za grad.

Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition

Iz Xiaomija nam je stigao novi električni romobil koji kombinira elemente dizajna vodeće automobilske tvrtke Mercedes-AMG sa Xiaomijevim naprednim inženjerskim sustavom. Tako ti ovaj romobil pruža pouzdanost, bezvremenski stil i praktičnost.

Prepoznatljivi dizajn i praktičnost

Romobil krasi jedinstveni dizajn naglašen tirkiznim detaljima sa istaknutim AMG brendingom kod stražnjeg kotača i teži 14,2 kilograma. Postiže maksimalnu brzinu od 25km/h, dok mu je električni pogon veoma tih. Također ima ugrađen i zaslon na upravljaču tako da u svakom trenutku možeš pratiti što se događa. Nudi ABS kočenje, sa stražnjim diskom koji će vas zaustaviti na vrijeme i pod kontrolom.
 


 

Pneumatske gume osiguravaju nevjerojatnu udobnost, dok praktičan sustav preklapanja omogućava jednostavno pohranjivanja kada ga ne koristite. Jedno punjenje baterije od 8 do 9 sati osigurava da pređeš 45 km uz brzinu od 15 km/h, maksimalnom težinom vozača od 75 kg. Maksimalna nosivost je 100 kilograma.

Potraži svoj već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel