Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 23. prosinac 2022.

Kraj prosinca je doba najveće shopping groznice, a ove godine imaš priliku uživati na zaista zavidnoj razini – snizili smo najbolje proizvode, stoga ne odolijevaj i počasti se.

U mobis.hr web-shopu pronađi vrhunske brendove, najveće trendove i najslađe popuste!

1. Apple akcija

Blagdani su vrijeme darivanja, ali nekada treba počastiti i sebe. Tko bi se žalio na novi iPhone? Apple iPhone mobiteli izrađeni su od visokokvalitetnih materijala i oni se smatraju vodećim mobitelima na tržištu. Vrlo su popularni, a na njih gledamo kao na luksuzne predmete koji zadržavaju svoju vrijednost tako što konstantno nude nove značajke.

U mobis.hr web-shopu možeš provjeriti aktualnu ponudu svih iPhone uređaja koji su sniženi čak do 18%. Od iPhone XR modela, preko iPhone 12 do najnovije iPhone 14 generacije. Moderan dizajn, inovacije, fantastična kamera, top procesori, velika brzina i nikad bolje selfie fotografije oduševit će i one koji još nisu isprobali ove uređaje. Akcija traje do 26.12. ili do isteka zaliha pa nemojte predugo čekati!

2. JBL akcija

Blagdani su vrijeme za partyje i život pun zabave, stoga je kupovina Bluetooth zvučnika za vaš laptop ili pametni telefon zasigurno uzbudljiva odluka. Razni oblici i različite snage JBL zvučnika olakšavaju vam odluku kada se nalazite u ovakvoj situaciji.

JBL u ponudi ima zvučnike već od 209,00 kn koji su pristupačni za svaki džep. Kada kupujete zvučnik, vrlo je bitno postaviti si pitanje gdje ćete ga koristiti. JBL ima opciju da spojite više od 100 zvučnika zajedno što je uistinu fantastična opcija. Ako vam je potreban neki model koji ćete koristiti samo u kućnom okruženju, tada je idealno da kupite zvučnik koji se uklapa u vaš kućni dekor. U tom slučaju preporučujemo vam JBL Flip 6 ili JBL Xtreme 3 bluetooth prijenosni zvučnik koji će zasigurno započeti zabavu, uljepšati blagdansko okruženje te stvoriti izvrsnu atmosferu. Zvučnik ne samo da će impresionirati zvukom, već ima i skriveni, ali praktični otvarač za boce. Što ti je još potrebno? Provjeri aktualne akcije do 32% i požuri jer akcija traje do 27.12. ili do isteka zaliha.

3. Myki akcija

Blagdane je najljepše provoditi u okruženju obitelji i osjećaju sigurnosti. Myki dječji satovi su uređaji nove generacije, koji omogućavaju komunikaciju i praćenje lokacije vašeg djeteta preko MyKi Watch aplikacije. S ovim satom, roditelji i djecu su uvijek u kontaktu, a sigurnost djeteta je na prvom mjestu. Definirajte unaprijed sigurne zone, zaštitite dijete od nepoznatih brojeva i omogućite SOS gumb, putem kojeg će vam biti poslane koordinate i upućen poziv. Dolaze u četiri boje, otporni su na prskanje vode i prašinu i trenutno su na 20% popusta u mobis.hr web-shopu. Iskoristite ovu priliku i pružite osjećaj sigurnosti vašem djetetu. Akcija traje do 26.12. ili do isteka zaliha.

4. Samsung S22 mobitel na akciji

Samsung Galaxy S22 se nalazi na super sniženju do čak 19%. Brojni su noviteti ovog modela – omogućit će vam da uhvatite svaki detalj i uspomene koje stvarate s obitelji i najbližima. Nema više upadanja drugih ljudi u vaše slike, a iako život ne stoji mirno, vaš video hoće. Trostruka stražnja kamera i selfie kamera omogući će vam da postanete službeni fotograf u svom društvu i izrazite svoju kreativnu stranu. Brza mobis.hr dostava omogućit će vam da mobitel bude kod vas već za dva dana . Kupite prije svih i uživajte u ovim super pogodnostima.

5. Xiaomi aiot akcija

Xiaomi mobiteli postali su u relativno kratkom vremenu brend koji se daleko najviše preporučuje u Hrvatskoj i regiji, a „Brate, uzmi Xiaomi“, je izraz koji se sve više čuje. Kineski div se, kao globalan brend, zaista potrudio biti što je bolji mogući uz niži cjenovni rang. Stvorio je premium osjećaj među svojim korisnicima, a čak i po svom pakiranju podsjeća na Apple ili Google. Kroz godine je Xiaomi postao brend koji se preporučuje svima – za sve.

Trenutno su u mobis.hr web-shopu aktualni popusti uz koje možete uštedjeti do 29% na Xiaomi proizvode. Treba vam mobitel koji ćete pokloniti sinu/kćeri za Božić, a ne želite dati previše novaca? Brate, uzmi Xiaomi, ali brate nemoj čekati predugo jer akcija traje do 31.12. ili do isteka zaliha.

Provjeri ponudu

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel