Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 16. rujan 2020.

Veliki si zaljubljenik u fotografiju? U današnje vrijeme sve više mobitela ima kamere koje mogu konkurirati i profesionalnim fotoaparatima. Ako želiš saznati koji su najbolji mobiteli s najboljom kamerom u 2020. godini pročitaj ovaj blog.

1. Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro ima Ultra Vision Leica četverostruku kameru pa snimaj fotografije i videozapise bilo kad i bilo gdje. Kamera se sastoji od 50 MP SuperSeansing glavne kamere, 12 MP telefoto kamere, 40 MP širokokutne kamere te 3D Depth Seansing kamere. Uživaj u prekrasnoj slici fotoaparata koji vjerno prikazuje scenu onako kako oko vidi uz puno više sjajnih detalja. Povećaj bilo koji mali dio kadra i dobit ćeš još jednu sjajnu snimku bogatih tekstura i boja. Za selfie fotografiranje pobrinula se 32 MP kamera sa auto fokusom.

Unaprijedi svoje iskustvo brzine i snage uz vrhunski Kirin 990 5G čipset. Lijepi i elegantni dizajn nadograđuje tvoje dojmove vizualne zabave i ergonomske udobnosti. Kupi svoj Huawei P40 Pro i doživi fotografiju u svakom trenutku.

Odaberi Huawei P40 Pro

2. Samsung Galaxy S20 Ultra

Kvalitetan ekran i vrhunska kamera je ono što Samsung Galaxy S20 Ultra izdvaja od ostalih konkurenata. Krasi ga 12 MP široka kamera, 108 MP širokokutna kamera, 48 MP telefoto kamera. Primarna kamera S20 Ultra nudi ažuriranu verziju 1 / 1,33-inčnog senzora rezolucije 108MP.

S20 Ultra sada koristi spajanje 3 × 3 piksela kombinirajući 9 piksela u jedan „super-piksel“ što rezultira većom efektivnom veličinom piksela od 2,4 μm kako bi se poboljšala kvaliteta slike u Izlaz slike od 12MP. Primarni senzor povezan je sa standardnom širokokutnom lećom ekvivalentnom 26 mm s otvorom blende f / 1,8.

Dvostruka prednja kamera obiluje inovacijama, uključujući i 4K snimanje i dvostruke kamere za umjetničke selfije te fokus uživo.

Odaberi Samsung Galaxy S20 Ultra

3. Apple iPhone 11 Pro Max

Apple iPhone 11 Pro Max koristi sustav s tri kamere koji kombinira vrhunsku tehnologiju s legendarnom jednostavnošću. Snimaj do četiri puta veće scene. Dobij odlične prekrasne slike u drastično slabijem svjetlu. Snimaj vrhunski videozapis na pametnom telefonu, a zatim ga uređuj istim alatima koji voliš za fotografije.

Trostruka kamera sastoji se od ultra širokokutne 12MP kamere koja hvata kut od 120°, 12 MP kamere koja je širokokutna i 12 MP kamere sa telefoto objektivom.
Apple iPhone Pro Max ti sada omogućava snimanje 4K videa koje možeš editirati!

Prednja kamera TrueDepth od 12MP omogućuje ti snimanje usporenih selfie videozapisa pri 120 fps ili snimanje u 4K pri 60 fps.

Odaberi Apple iPhone 11 Pro Max

4.Xiaomi Mi Note 10

Slikaj ili snimaj sa  Xiaomi Mi Note 10  peterostrukom kamerom koju predvodi 108 MP kamera ultra HD rezolucije. Prati je 20 MP širokokutna kamera koja ima kut snimanja od 117°, dok 12 MP kamera je vrhunska za snimanje portreta. Uz to tu su još i 5 MP telefoto kamera koja ima 10x hibridni zoom i 50 x digitalni zoom, dok 2 MP makro kamera omogućava makro zumiranje.

Uživaj u jasnim i detaljnim fotografijama s jednom razlučivošću fotografije do 12032 x 9024, 12 puta većom od 4K razlučivosti! Selfie kamera ima 32 MP i snima fotografije visoke rezolucije, te također omogućava snimanje detalja na fotografiji poput trepavica i slično.

Odaberi Xiaomi Mi 10 Note

5. One Plus 8 Pro

Za svaki bitan trenutak koji moraš zabilježiti tu je One Plus 8 Pro. Ovaj mobitel dolazi sa četverostrukom kamerom od kojih je primarna 48 MP s pikselima do 12MP. Objektiv s otvorom blende ekvivalentnog f / 1,8 otvora od 25 mm isporučuje se sa svesmjernim PDAF-om i laserskim autofokusom, kao i optičkom stabilizacijom slike ( OIS ).  Primarnu kameru prati 8 MP hibridna zoom kamera, 48 MP širokokutna kamera koja pokriva polje do 120 stupnjeva, te 5 MP kamera s fotokromatskim filterom. 

Za dobre selfie fotografije One Plus 8 Pro nudi ti 16 MP širokokutnu kameru. One Plus 8 Pro osim dobre kamere ima predivan dizajn  nadograđen sa IP68 certifikatom što ti osigurava da je tvoj mobitel siguran od vode i prašine.

Odaberi One Plus 8 Pro

Trebaš novi mobitel? Mobis.hr - najbolji izbor mobitela

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Komentari (3)
Ana Treščec 06.03.2021.
Odabrala bih Huawei P40 pro! Razlika je u cijeni i to velika...
Odgovori
Kokanica 25.09.2020.
Baljezgate gluposti.Ni jedan mobitel ne može konkurirat kompaktnom ,a kamoli profesionalnom aparatu.Prvo šta slika neće nikad bit čista kao na većini fotoaparata,drugo šta ni jedan mobitel nema postavke kao fotoaparat,a treće je to što se slika ne može kvalitetno printat kao s fotoaparatom.Jednostavno izblijedi boja.
Odgovori
Matija Kamenski 25.09.2020.
Pozdrav, svakako profesionalni fotoaparati imaju kvalitetu i razlog zbog kojeg postoje, ali da vrhunski mobiteli sasvim dobro mogu parirati rezultatima. Dokaz tome su i brojne kampanje, ali i neki video spotovi snimani mobitelima, primjerice Lady Gaga ima novi spot sniman s iPhone 11 Pro modelom, a tu su i drugi poput Selene Gomez ili Kanye Westa koji su odabrali isto. Sigurno imaju budžete za profesionalnu kameru, ali i kamera mobitela im je osigurala i više nego vrhunske rezultate. mobis.hr tim

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel