Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 22. svibanj 2017.

Meizu je kineski brend pametnih telefona koji kreira jednostavne i intuitivne mobitele. S radom su započeli 2003. godine kao tehnološka kompanija u usmjereni na različite vrste multimedijskih proizvoda, ali s vremenom su se orijentirali samo na mobilnu i internetsku tehnologiju. 

Flyme operativni sustav

Razvili su svoj specifični Flyme operativni sustav koji je zadržao obličje i osnovna načela Androida, ali je prilagođen potrebama Meizu hardwarea. Vodili su se mišlju da su hardware i software usko povezani pa je tako potrebno i optimizirati operativni sustav. Na taj način olakšano je navigiranje kroz sustav i samo korištenje mobitela, a uklonjene su i neke od dodatnih tipki.

Novi Meizu modeli u mobis.hr ponudi

U mobis.hr ponudu stigli su novi Meizu pametni telefoni koji su nas odluševili dizajnom, ali još više moćnim specifikacijama. Iako nije široko poznat brend, zaljubljenici u tehnologiju dobro znaju koje kvalitete dobivaju s Meizu mobitelima. 

Meizu Pro 6 

Pro 6, vizualno i dizajnom, krajnje je pojednostavljen model. Prezentirane su nove, zaobljene linije i metalno kućište. Siva linija antene lijepo je uklopljena u dizajn. Zaslon je veličine 5.2“, a sam uređaj je prilično tanak, 7.25mm. 

Snažan 10-jezgreni procesor posebno je prilagođen za Meizu Pro 6 što znači da ima poboljšanu izdržljivost i performanse, a opremljen je i s algoritmom za štednju energije. Kada smo već kod energije, mCharge 3.0 omogućuje punjenje na 100% kapaciteta za samo sat vremena, a istovremeno sprječava prekomjerno zagrijavanje.

No, dobri rezultati na testovima ne donose nužno zadovoljne korisnike! Zato je uređaj opremljen s prilagođenim Flyme operativnim sustavom koji može analizirati aplikacije koje pojedini korisnik najčešće upotrebljava. Na taj način mjere i rješavaju evenutalni gubici, greške i usporavanja sustava. 

5.2“ AMOLED zaslon napravljen je kako bi se optimizirala kvaliteta i iskustvo gledanja te trošenje energije. Pro 6 opremljen je i s fantastičnom glavnom i prednjom kamerom (21MP stražnja kamera, 10-LED bljeskalica, 5MP selife kamera).

Unatoč odličnoj kameri, zaključili bismo da je ovo ipak uređaj koji je prvenstveno namijenjen onima koji očekuju potpuno optimiziran i snažan mobitel. 

Meizu MX6

MX6 slijedi iste odrednice dizajna kao i Pro 6, ali s jednom ključnom razlikom, veličinom zaslona. Ovaj model donosi nešto veći, visoko precizni zaslon od 5.5“ prikazuje boje s nevjerojatnom jasnoćom. 

Također, i ovaj model koristi 10-jezgreni procesor te je idealan za multitaskanje zahvaljujući 3GB radne memorije pa možeš prebacivati aplikacije bez usporavanja. 

Kod prezentacije MX6 moramo istaknuti impresivnu kameru sa snažnim Sony CMOS senzorom za savršene fotografije i izuzetnu kvalitetu slike. Visoko razlučiva detekcija faze piksela ugrađena u senzor omogućava superiorno fokusiranje za samo 0.2s. Boje na fotografiji iznimno su bogate i kvalitetne.

Baterija kapaciteta 3060 mAh može se napuniti na 100% za samo 75 minuta zahvaljujući brzom punjaču mCharge. 

Meizu M5 Note

Potpuno metalni dizajn, atraktivan i elegantan. U Meizu su se zaista potrudili prilikom izrade ovog uređaja, kako bi dobio ovaj oblik i ugodan osjećaj u ruci kućište je prošlo čak 12 faza pjeskarenja. U mobis.hr ponudi dostupan je u tri boje, tamno sivoj, zlatnoj i srebrnoj

Odličan omjer cijene i kvalitete. Full HD 5.5“ zaslon ima 2.5D zakrivljeno staklo i zaštitu koja umanjuje napor za oči. M5 Note pokreće najnoviji 64-bit octa-core procesor. S 3 GB RAM i memorijom od 32 GB svaki korisnik imat će dovoljno resursa na raspolaganju. za sve aktivnosti od igranja igrica do streamanja omiljenih sadržaja. 

Zahvaljujući velikom zaslonu i velikoj radnoj memoriji, ovaj model prilagođen je za sve multimedijske sadržaje, od igranja igrica do stremanja omiljenih sadržaja. Također, baterija kapaciteta 4000 mAh s opcijom brzog punjenja (do 100% za samo 90 minuta!) pruža dovoljno energije za višesatno uživanje. 

Meizu M3 Note

M3 Note dolazi s 2 GB RAM memorije i 16 GB unutarnje memorije. Iako ima zaista impresivan kapacitet baterije od 4100 mAh debljina kućišta iznosi samo 8.2mm što ga čini 0.5mm tanjim od svog prethodnika. Za vrijeme multitaskinga M3 Note može izdržati i do 12 sati, a prilikom normalne upotrebe i do 2 dana. 

mTouch 2.1 senzor za otisak prsta pruža izvanrednu pouzdanost i korisničko iskustvo, dok je ujedno i najbrži u svojoj klasi.

Meizu M5 

Posljednji, ali nikako manje bitan model koji predstavljamo je M5. Iznimno je povoljne cijene, a istovremeno pruža odlične specifikacije. 

Veliki HD zaslon od 5.2'' koji pruža kristalno čistu kvalitetu slike i automatski prilagođava emisiju plave svjetlosti s integriranim filterom kako bi se smanjilo naprezanje očiju. Ovo je zapravo jedna bitna karakteristika s obzirom na naše učestalo gledanje u zaslon mobitela o kojoj često ne razmišljamo. 

Baterija kapaciteta 3070 mAh pruža dovoljno energije tijekom cijelog dana, a dodatno je optimizirana zahvaljujući Flyme operativnom sustavu koja omogućava da baterija traje još dulje. U brojkama to znači 5 sati fotografiranja, 9 sati igranja igrica i 66 sati slušanja glazbe. 

M5 je upogonjen octa-core procesorom i 2 GB RAM-a za glatko izvršavanje svih zadataka. 

I kamera je izvan serijskih specifikacija za ovaj cjenovni rang, 13 MP, fazni autofokus i brojni filteri daju kvalitetne i oštre fotografije, svaki put. 
 

Pronađi nove modele Meizu pametnih telefona!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel