Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Datum objave: 10. siječanj 2020.

Happy Plugs je švedski brend koji se bavi dizajniranje i proizvodnjom slušalica. Priča je započela 2011. godine kada je osnivač Andreas htio kupiti par šarenih slušalica za svoju djevojku ali nije imao sreće.  Za svoju djevojku je oslikao slušalice i nakon toga je shvatio koliko ima prostora za napredak u tehnološkom smislu.

Happy plugs Air 1 bežične slušalice

Happy Plugs bežične slušalice treće generacije. Moderan/suvremeni dizajn u kombinaciji s vrhunskom tehnologijom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Omogućuju od 14 sati uživanja u glazbi i razgovoru. Ukupno imaju 14 dodirnih kontrola za reprodukciju i pauziranje glazbe. Slušalice koje omogućuju jasni zvuk s impresivnom dubinom basa. Dolaze u paketu s elegantnim kućištem za punjenjem.

Happy plugs Wireless 2 

Kombinacija funkcionalnosti i mode. Dizajnirane su tako da vam savršeno stoje oko glave. Omogućuju više od 6 sati uživanja u glazbi i razgovoru, a 220 sati baterija može izdržati u stanju mirovanja. Neometano možete razgovarati sa Siri ili Google Asistentom. 

Happy plugs Earbud Plus 

Klasika je uvijek „in“. Dizajnirane su tako da savršeno odgovaraju vašem uhu i pruže vrhunski HD zvuk. Dostupne su u različitim bojama i dezenima, a odgovaraju bilo koje modnim izričaju. 

 

Kupi Happy plugs danas!

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.