Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 15. listopad 2021.

Kako razveseliti jednog školarca? Lijepim poklonom! Zahvaljujući odličnom brandu Myki mobis.hr nudi ti odlično rješenje.

MyKi pametne satove će tvoji mališani obožavati! Lijepih boja uklapaju se u svaki stil, a ugodni silikon spriječava da ovaj sat predstavlja bilo kakvu smetnju tijekom dječje igre. Pomoću ovih satova možeš uvijek biti u kontaktu sa svojim djetetom te pratiti njegovo kretanje kroz Myki aplikaciju. U aplikaciji možeš pratiti kretanje svog djeteta u stvarnom vremenu, kao i povijest kretanja u posljednjih 30 dana.

Mogu pohraniti do 18 kontakta tako da tvoje dijete može biti u kontaktu sa svom bližom rodbinom, a tu je i SOS tipka za slučaj opasnosti. Posebne tipke omogućavaju instant pozivanje mame ili tate, a ugrađeni mikrofon omogućava snimanje glasovnih poruka roditeljima ili pozive. Sat ima zaslon u boji na kojem se vide ikone za lakšu navigaciju u izborniku.

Više od sata

Zahvaljujući integriranoj SIM kartici, ugrađenom GPS-u, mikrofonu, zvučniku i senzoru na dodir ovo nije samo običan sat i pružit će puno mogućnosti te će sigurno biti izvor zabave za svako dijete. Još jedna odlična prednost Myke pametnog sata je da ima IP67 certifikat što ga čini vodootpornim do 1 metra na 30 minuta.

MyKi 4 lite ima zaslon u boji, 240/240 DPI. Zaslon prikazuje trenutačno vrijeme, signal mobilnog operatora, način zvuka sata, mobilnu podatkovnu vezu, napunjenost baterije i primljene poruke. MyKi Touch ima snažniju, 450 mAh bateriju. Baterija se napaja pomoću standardnog mikro USB kabela. Sat možete puniti pomoću računala ili standardnog punjača pametnog telefona i utikača.

Želim Mkyi pametni sat

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Komentari (2)
Maja Ravlić 15.10.2021.
Sat je super, sviđa mi se što mogu uvijek pratiti gdje mi je dijete.
Odgovori
Vedran Budimir 18.10.2021.
Pozdrav Maja, Slažemo se s tobom, Myki 4 Lite je čest i pouzdan izbor velikog broja naših kupaca, koji ga upravo iz navedenog razloga odabiru kao prvi izbor! Lijep pozdrav - mobis.hr tim

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel