Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 04. prosinac 2020.

Bliži nam se vrijeme darivanja, a ti ne znaš što pokloniti dragoj osobi za ove blagdane? Na mobis.hr imamo top ideje za najbolje poklone koji će razveseliti tvoju bolju polovicu, brata, sestru, prijatelje ili čak i poslovne partnere. Samo par klikova te dijeli da nekome ili sebi uljepšaš ove blagdane.

Pogledaj naš praktičan vodič za najkreativnije poklone ove godine. 

Pokloni za nju i njega

Želiš praktičan ali elegantan poklon? Ukoliko je tvoj odgovor da, onda je pametni sat odlično rješenje što pokloniti dragoj osobi. U mobis.hr ponudi čeka te odličan izbor satova i pametnih narukvica već od 149 kuna.


Biraj prepoznatljivo dobru Huawei GT 2 seriju pametnih satova kojima baterija traje i do 14 dana, otporni su na vodu i neće te razočarati svojim performansama.
Jedan od elegantijih modela naše ponude svakako je i Forever ForeVive pametni sat koji može biti tvoj već za 379 kuna! Za praćenje aktivnosti pobrinut će se pedometar, mjerač udaljenosti, mjerenje otkucaja srca i bilježenje sagorjelih kalorija. Sportski će sat nadzirati tvoju aktivnost i analizirati san.

Pogledaj ponudu pametnih satova

Poklon za sve generacije

Bilo da si nostalgičar i nedostaje ti razvijanje fotografija ili samo voliš zabilježiti svaki trenutak, Polaroid Snap kamera pravi je izbor za tebe. Ova kamera nudi ti odlične opcije kod fotografiranja, vrlo je jednostavna za korištenje, a fotografije možeš odmah isprintati ili spremiti za kasnije na SD kartici.

Kupi Polaroid Snap

Poklon za baku i djeda

Ostani u kontaktu sa svojim najmilijima i pokloni im jedan od odličnih modela mobitela na tipke. Biraj između bezvremenskih modela Alcatel ili Nokia uređaja i uljepšaj nadolazeće blagdane svojoj baki ili djedu!

Nedavno smo prešli na novi DVB-T2 signal što je rezultiralo kupnjom digitalnog prijemnika. Dobra vijest je da ga mi u ponudi imamo i to već od 189 kuna.

Kupi mobitel već danas

Pokloni za gamere

Ove godine sigurno si više kod kuće nego inače,a blagdansko razdoblje prvo je vrijeme za kupnju nove igrače konzole, novih igrica ili neki od odličnih dodatka. Biraj odličan PS4 s kojim ćeš dobiti Dualshock kontroler, Xtrike Me gaming miš ili Trust Torac gaming tipkovnicu. Ovo su sigurno pokloni s kojima nećeš pogriješiti, a idealni su za obiteljska kućna druženja.

Pogledaj gaming ponudu

Poklon za gadget frikove

Pratiš svaki gadget koji izađe i stojiš u redu kako bi bio prvi koji ga ima, frik si za tehnologiju i cijena ti nije bitna ukoliko se radi o kvalitetnim proizvodima? Onda svakako pogledaj našu ponudu premiuim gadgeta i biraj Bose zvučnike za vrhunski zvuk već od 900 kuna. Za prvoklasno audio iskustvo tu su Sennheiser i Bose razni modeli slušalica već od 700 kuna. Knjigoljupci će također doći na svoje sa odličnom ponudom Kindle čitača već od 949 kuna.

Pogledaj premiuim gadgete

Pokloni za roditelje

Ovih blagdana svojim roditeljima pokloni vrijeme i pretvori im dom u oazu. Izaberi Evolveo robot usisavač koji će sav posao odraditi za njih, dok oni uživaju u fantastičnoj slici i zvuku na novom Xiaomi Tv prijemniku.

Od ostalih uređaja koji će ti olakšati život biraj Samsung UV sterilizator već za 284 kune ili neki od elegantnih ovlaživača ili osvježivača zraka već od 159 kuna!

Pogledaj smarthome ponudu

Pokloni za najmlađe

Ove godine pripremili smo i poklone za najmlađe. Upotpuni svoju zabavu i pretvori ju u karaoke sa fantastičnim Maxlife bluetooth mikrofonima koji dolaze u žarkim bojama ili životinjskim oblicima već za 132 kune! Svakako pogledaj i prikladni Forever Sob zvučnik koji će sigurno razveseliti najmlađe i dječje pametne satove već od 999 kuna!


Pogledaj ponudu za najmlađe

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel