Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 08. siječanj 2021.

U moru odličnih pametnih satova za Android telefone ponekad je teško odabrati pravi model za sebe. Precizan GPS, lijepi dizajn, veliki izbor aktivnosti i dugotrajna baterija samo su neke od značajki koje želimo da ima naš novi pametni sat.

Kako nam se godina bliži kraju, a s time dolaze i novogodišnje odluke, koje će sigurno uključivati „Krećem vježbati“. Zato ti u nastavku donosimo pregled najboljih pametnih satova za Android mobitele, koji su također kompatibilni i sa iPhone mobitelima.

1. Samsung Galaxy Watch 3

Ovo je svakako Best Buy 2020. godine. Zaštićen Gorilla Glass DX staklom, vodootporan na 5ATM, opremljen sa dva mikrofona, WiFi i Bluetooth povezivanjem. Pametni sat prati broj korake, otkucaje srca i oksigenaciju, a na 8GB memorije možeš mu dodati i muziku pa slušati putem uparenih bluetooth slušalica. Od brojnih aktivnosti prati hodanje, trčanje, bicikliranje, orbitrek, plivanje, dok ručno možeš pokrenuti brojanje čučnjeva, sklekova, trbušnjaka, iskoraka i ostalih vježbi snage. Baterija kapacitete 340mAh izdržat će i do 3 dana redovitog korištenja, a puni se magnetnim bežičnim punjačem.

Biraj svoj model već danas


2. Fitbit Sensa

Jedan od najboljih satova na tržištu sa svime što će ti ikada trebati. Uz standardne opcije poput prikazivanja vremena, prijeđenih kilometara, praćenja kvaliteta sna, može mjeriti i razinu kisika u krvi i ima EKG opciju. Ima i 20 različitih načina vježbanja, zvučnik i mikrofon kako bi mogli obavljati i pozive ili komunicirati s digitalnim asistentima. Baterija može izdržati i do šest dana, ovisno o korištenju, a zaštičen je Gorilla Glass 3 staklom i otporan na vodu do 50 metara dubine.

Tvoj novi sat te čeka


3. Huawei GT 2 Pro

Odličan spektar senzora i baterija koja traje i do dva tjedna. Jedan od najelegantnijih satova na tržištu sa OLED zaslonom i vrhunskom oštrinom dok je jačina osvjetljenja i više nego odlična.  Sat je vodootporan do 50 metara dubine, prati kvalitetu sna, otkucaje srca, razinu stresa, a ima i vrlo precizan GPS. Jedna od glavnih značajki i kvaliteta je što podržava preko 100 različitih aktivnosti, dok će neke aktivnosti prepoznati automatski.

Sve u jednom odličnom uređaju


4. Samsung Galaxy Watch Active 2

Samsungov najlakši pametni sat, namijenjen prije svega korisnicima orijentiranim fitnessu. Opremljen AMOLED zaslonom, izrazito jarkih boja i čitljiv i na jakom svijetlu. Pametni sat otporan je na vodu do 50 metara dubine, a zaslon je zaštićen specijalnim Gorilla Glass DX+ staklom. Uz brojne senzore kao što su akcelerometar, barometar, žito senzor, senzor za mjerenje otkucaja srca i senzor svjetla, može mjeriti puls i brojiti korake i podržava brojne aktivnosti a neke će prepoznati automatski. Baterija na Samsung Galaxy Watch Activ 2 traje do 2 dana, ovisno o modelu.

Otkrij fitness na novoj razini


5. Apple Watch 6

Iako nema Android sustav, Apple Watch 6 kompatibilan je sa Andrioid pametnim telefonima. Jasan i čist OLED zaslon nema problema sa vidljivošću i kod jačih osvjetljenja, dok su mu boje jarke i kontrasti vrlo kvalitetni. Ovaj pametni sat je odličan je za praćenje fitness aktivnosti, kvalitete sna, motivaciju za kretanje i ostale značajke. Također opremljen je i brojim senzorima, kao što su praćenje otkucaja srca, razinu kisika u krvi, EKG i obavijesti ukoliko su neke od razina više ili niže od normalne, a otporan je na vodu do 50 metara dubine. Prati različite aktivnosti od klasičnih kao što su trčanje, plivanje, biciklizam, pilates do plesa, vježbi snage i vježbi za istezanje. 

 

Pogledaj našu vrhunsku ponudu

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel