Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 17. prosinac 2021.

Sada je pravo vrijeme za kupnju mobitela! Božićni popusti su u tijeku, a bilo da kupuješ novi uređaj za sebe ili nekoj dragoj osobi, pametni telefon je uvijek odličan izbor poklona. U današnjem blogu za tebe smo izdvojili top 4 mid range mobitela koji će sigurno ispuniti sva tvoja očekivanja i oduševiti te odličnim specifikacijama.

1. Samsung Galaxy A32

Jedan od najpristupačnijih 5G telefona na tržištu oduševit će te svojim impresivnim dizajnom i moćnim karakteristikama. Samsung Galaxy A32 pokreće MediaTek MT6853 Dimensity 720 procesor uz 4GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Sa ovim vrlo moćnim procesorom možeš pokrenuti sve što si zamisliš, od naprednog gameinga, preko kreiranja sadržaja pa sve do gledanja omiljenih multimedijalnih sadržaja.

Opremljen je sa četiri stražnje i jednom prednjom kamerom. Glavna kamera od 48 MP, širokokutna od 8 MP od 123°, makro kamerom od 5 MP i portretnom od 2 MP s kojima ćeš moći snimiti predivne pejzaže ali i uhvatiti fotke do najsitnijih detalja. Prednja, selfie kamera ima odličnih 13 MP.

2. Xiaomi Mi 11 Lite

Pametni telefon koji glasi kao najtanji i najlakši pametni telefon u 2021. godini. Na prednjoj strani nalazi se 6,55“ AMOLED zaslon sa 90Hz razinom osvježenja sa kristalno čistu i jasnu sliku bilo da igraš igrici, skrolaš kroz omiljene sadržaje ili gledaš filmove. Zaslon osigurava savršen kontrast između svjetla i sjene kako bi se stvorila što realnija slika, a s time će i boje više doći do izražaja. Sa stražnje strane diskretno se smjestila trostruka kamera, koju predvodi glavna, 64MP, ultra širokokutna od 8MP i telemakro kamera od 5MP, dok se na prednjoj strani nalazi selfie kamera od 16MP. 

Iskoristi jedan od fantastičnih filtera za još kreativnije fotke, magic zoom,  freeze time, slow shutter, parallel world, night time-lapse i freeze frame video. Xiaomi Mi 11 Lite pokreće Snapdragon 732G Octa-core procesor koji mu pruža nevjerojatnu brzinu u obavljaju svih zadataka. Opremljen je baterijom od 4250mAh koja podržava brzo punjenje od 33W.

3. Samsung Galaxy A52s

Samsung Galaxy A52s ima sve karakteristike izvrsnog pristupačnog pametnog telefona. Vrhunske je izrade, odličnog zaslona, dugotrajne baterije i dugoročnom softverskom podrškom. Teži svega 189 grama i biti će lagan i udoban za držanje. Sa prednje strane ističe se Super AMOLED zaslon od 6.5“ svijetlih i živih boja sa 120Hz razinom osvježenja čime će se zaslon automatski prilagođavati sadržaju koju čitaš ili gledaš, a biti će oštar i nećeš imati problema kod čitanja na direktnom sunčevom svjetlu.

Pokreće ga moćni Snapdragon 778G procesor, koji čine osmojezgrena konfiguracija sa Cortex 78 od četiri jezgre i Cortex A55 od također četiri jezgre čime će većina korisnika biti zadovoljna. Sve radnje tokom dana biti će moguće uz 4500 mAh bateriju, koja će ti s lakoćom potrajati više od jednog cijelog dana. Ček i uz intenzivnije korištenje tokom dana, pri kraju imat ćeš još dovoljno i za drugi dan. Pametni telefon opremljen je sa četiri kamere sa stražnje strane, glavna od 64MP, ultra širokokutna od 12MP, makro od 5MP i senzor dubine od 5MP. Sa glavnom kamerom, kao što je tradicionalno kod Samsung mobitela, slike će biti vrlo oštre, detaljne, punih i jarkih boja, pa možda neće niti biti potrebe na upotrebom filtera.

4. Xiaomi Redmi 10

Definitivni best buy 2021. godine koji će ti za malo novaca ponuditi FHD+ zaslon, odličan set kamera, stereo zvučnike i dugotrajnu bateriju. Četverostruka kamera predvodi glavna od 50MP, a oduševit će i najzahtjevnije korisnike. Uz glavnu smjestile su se ultra širokokutna od 8MP, makro i dubinska kamera od 2MP. Uz FHD+ zaslon sa 90Hz razinom osvježenja uživat ćeš u još boljem i fluidnijem iskustvu korištenja bilo da igraš igrice ili skrolaš kroz sadržaje. AdaptiveSync omogućit će ti automatsku prilagodnu zaslona onome što gledaš i rezultirat će duljem vijeku trajanja baterije.

Bateriju od 5000mAh moći ćeš napuniti za tren sa 18W brzim punjenjem, a potrajat će bez problema kroz cijeli dan. Dizajn je još jedna stvar koja se ističe kod Redmi 10 pametnog telefona, dolazi u 3 predivne boje, vrlo je lagan, čak 17 grama lakši od prethodnika i vrlo je tanak, 8.92mm što ga čini vrlo lakim za korištenje i držanje.

Kupujem već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel