Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 25. travanj 2018.

Nevena Rendeli Vejzović poznata je novinarka i televizijska voditeljica. Odnedavno je i ponosna majka preslatkih blizanki, Lee i Mare. Poznata je po svom istančanom modnom ukusu, a za mobis.hr pisat će o svom aktivnom životnom stilu i kako joj mobilna tehnologija pomaže da sve stigne na vrijeme. 

Sretni smo da je postala naša kolumnistica, a u prvoj objavi otkrit će kako ostati u formi nakon trudnoće!  
 

Nekad davno jedva bih dočekala toplije vrijeme kako bih mogla što više dana iskoristiti za vježbanje vani. Negdje već od polovice ožujka pa sve do lipnja sezona je trkaćih utrka. Svaki vikend trčala bih barem deset kilometara a ponekad svaki drugi vikend i polumaraton.

Ovo proljeće se vraćam na stare staze slave! Veselim se svakom novom kilometru!

Kako sam rodila krajem lipnja prošle godine, iskreno, bila sam uvjerena da se ovo proljeće vraćam na stare staze slave. Nisam imala pojma da će povratak biti tako težak. Počela sam trenirati ili bolje to nazvati, normalno se kretati, negdje tri mjeseca nakon poroda i dosad sam uspjela u komadu pretrčati jedva 5 kilometara.

Nije baš za pohvalu, ali ja se veselim svakom novom kilometru kao malo dijete. Nevjerojatno koliko tijelu treba za oporavak nakon devet mjeseci uglavnom ležanja i debljanja. Kažu barem isto toliko. I istina, tek sam prije par dana osjetila onu staru snagu, noge koje idu same i glavu koja me tjera dalje. Prvo sam trčala na minute. Dakle tri minute trčim, dvije minute hodam i tako pola sata. Otprilike bih za 30 minuta tako prošla 4,2 km (kaže moj Garmin sat, a on nikad ne laže). Prosječni pace (tempo kojim trčim) bio je 6:00 i to je ok za povratnika, ali očekivala sam kako će se i on smanjivati s vremenom.

Garmin_vivoactive_3

Pronađi Garmin pametne satove! 

Kako pronaći vrijeme za treniranje? 

No teže od trčanja bilo je pronalaženje vremena za treniranje. S dvije devetomjesečne blizanke ponekad (uglavnom uvijek) organizacija vremena zna biti pakao, sva sreća na baka servisu koja bi uskakala svaki put kad bi se ja napokon motivirala za trening. Jer da, najteža stvar je motivacija. Umorni ste, neispavani, s viškom kilograma, što odmah znači da je sve i teže.

Ponekad bih radije tih 45 minuta provela u ležećem položaju nego se tjerala na mučenje ali zato sam smislila taktiku koja me obvezala. Barem se meni činila obvezujućom.  

Instagram story i lavina komentara podrške 

Svaki trening sam odlučila snimati svojim novim LG-om i objavljivati na Instagramu. Dosta zanimljiv pristup s obzirom da se na Instagramu objavljuju samo male slatke retuširane laži, ali moja iskrenost ubrzo je doprla do mnogih žena.

lg_v30_pametni_telefon

Svaki video na IG storyju izazvao bi lavinu komentara podrške. Žene su imale milijun pitanja, kako, kad i što trenirati? A ja sam odjednom postala neki instagram fitness guru.

Ok, pretjerujem, ali valjda kad ljudi vide kako se drugi muče i žele se vratiti u formu to i njih motivira. Pljuštali su upiti mama sa svih strana, a ja sam nakon par mjeseci uspjela pokazati i neke rezultate- desetak kilograma manje i zavidnija figura od one nakon poroda.

Što se mene tiče taktika je upalila. Ja se i dalje snimam, vi me i dalje pratite, a kilogrami se tope. Javim se kad se napokon vratim u formu kao prije poroda! Ako je to uopće moguće ;).

 

 

Otkrij koji pametni telefon koristi Nevena Rendeli! 

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel